Меню
Уважаеми потребители,
Поради сигнал за неправомерен достъп на външно трето лице до нашите системи, всички потребителски пароли са анулирани. За да продължите да ползвате сайта, моля възстановете достъпа си по стандартния начин и си създайте нова парола за достъп – различна от предходната.
Благодарим Ви!

Проект

Изработка на информационна система за вътрешни нужди

Здравейте, 

Имаме проект за пренаписване на вътрешнно фирмена информационна система. В момента системата е изпълнена на стара версия на Access. Трябва да се направи на MS SQL Express + ASP.NET. Системата има около 60 потребителя, като те изпълняват около 15 различни роли. Всяка роля дава достъп до въвеждане или извеждане на различна информация и съотвтено има различни потребителски екрани. Потребителите трябва да се автентикират в Active directory, а ролите да им се присвояват на база членство в Domain групи. Системата ще има около 10-ина таблици в базата и 20-30 различни справки. Системата извършва някой елементарни изчисления, на база на зададени формули и параметри за тях. Резултатите от изчисленията се записват в определени полета и/или се визуализират.

Условия: Изпълнителят ще бъде нает по граждански договор. Собствеността върху изходния код следва да остане изцяло на възложителя. При необходоимост на от закупуване на готови програмни компоненти, това ще е ангажимент на възложителя. Неотменима част от ангажимента на изпълнителя е да държи възложителя в течение с развитието на проекта през цялото време и да предаде цялата необходима информация за поддръжка на системата от ИТ екипа на фирмата. Потенциалният изпълнител трябва да има готовност в най-кратки срокове да дойде на място в Агрополихим Девня за своя сметка. На срещата ще може да зададе всички въпроси и да обсъди проекта с екип на възложителя, след което да представи своите виждания за реализацията и оферта.

Крайния срок за завършване на проекта е 31.07.2017 г.


 • Бюджет:
 • Затворен

Кандидати // 1

Свиване
 • Кандидат
 • Obby Premium Здравейте,
  Може ли малко повече информация за проекта, какви функционалности трябва да има.
  Благодаря!
  1. Aктивност:
  2. 60%
  60%
 • 1 дни