Меню

Проект

Завършване на Symfony уебсайт

Здравейте,

Търся сериозен уеб програмист, който да завърши вече започнат проект на Symfony. Важно е освен отлични познания в Symfony, да имате опит и с API (работа с комуникатор, заявки, дописване на логика). Основната функционалност на сайта е live score услуга, като около нея има и няколко допълнителни страници. Основната задача е завършването на връзката с API от third party сайт и дописване на логика, с цел достигане на необходимото ниво на функционалност. Важно е кандидатите да имат поне базови познания, относно футбола и най-вече какво трябва да представлява един live score сайт. Намирам се в гр. Бургас, но не е проблем кандидата да не е от града. Искам да отбележа, че очаквам точна и редовна комуникация, относно случващото се с проекта. 

При добре свършена работа, желанието ми е впоследствие да се договорим допълнително и да ангажирам кандидата и с поддръжката на уебсайта.

От моя страна можете да очаквате:

-Пълно съдействие, включващо детайлни разяснения, относно задачите, визията и целите, които трябва да се постигнат (всичко е готово и в очакване на точния човек, който да довърши започнатото);

-Съдействие при въвеждането в проекта от предходния програмист;

-Пълна коректност, относно договорените условия (цена, срок и пр.);

-Възможност за дългосрочна съвместна работа и развитие;

  • Бюджет:
  • Затворен
Никой не е кандидатствал за този проект.