Меню

Проект

Content Writer (писане на английски текстове от вкъщи)

Здравейте,

Търсим работлив, енергичен човек, който да присъединим към нашия English Content отбор.

Трябва ни content writer, който да пише текстове на английски език в стил блог, product reviews или buying guide.


Текущите текстове, които трябва да се напишат са в сферата на сайтовете за онлайн залози, казино, бинго и gaming. Става въпрос за описание на услугите, бонусите, офертите и правилата в тези сайтове.


Всички неща, които трябва да се описват, ще бъдат предоставени от нас.

Заплащането е на обем работа. Всеки наш проект има някакъв срок в зависимост от изискванията на клиентите ни. Но извън това, можете да пишете, по колкото и когато искате от вкъщи. Заплащането започва от 1.50лв на всеки 100 думи. Повече информация за самата работа ще предоставим, когато осъществим контакт.


На този етап имаме нов проект и затова ни трябва нов writer. Ако клиентът остане доволен, възможността за постоянна работа и доход е добра. Занапред работата може да варира, зависейки от натовареността, но в идеалния вариант, ние искаме дългосрочно партньорство.

Откъм изисквания, желаем само коректност, добро ниво на английски, както и енергия. Сертификати и специалности не ни интересуват. Познания към това как се ползват ключови фрази, headings и bullets в Word е основното.

Поздрави!


Захари.

Кандидати // 1

Свиване
  • Кандидат
  • Антоанета Кръстева Здравейте, бих искала да кандидатствам за тази работа, защото искам да работя като преводач, но искам да бъде онлайн. Само искам да ви питам на колко години трябва да съм за да ме вземете да работя при вас.
    1. Aктивност:
    2. 10%
    10%
  • 30 дни