Меню

Проект

Content Writer (писане на английски текстове от вкъщи)

Здравейте,

Търсим работлив млад човек, който да присъединим към нашия English Content отбор.

Трябва ни content writer, който да пише текстове на английски език в стил блог.

Текущите текстове, които трябва да се напишат са от типа описания на услугите на чуждестранни онлйан казина, лотарии, бингота и букмейкъри. Всеки текст е от 1000 или 2000 думи.

Всички заглавия, които трябва да се описват, ще бъдат предоставени от нас. Инструцкции също ще бъдат приложени. От вас се изисква само да намерите информация за въпросното казино/бинго (най-често от самия сайт на компанията) и да я опишете/преразкажете.

Заплащането е на обем работа. Всеки наш проект има някакъв срок в зависимост от изискванията на клиентите ни. Но извън това, можете да пишете, по колкото и когато искате от вкъщи. Заплащането започва от 1.50лв на всеки 100 думи. Повече информация за самата работа ще предоставим, когато осъществим контакт.

На този етап имаме нов проект и затова ни трябва нов writer. Ако клиентът остане доволен, възможността за постоянна работа и доход е добра. Занапред работата може да варира, зависейки от натовареността, но в идеалния вариант, ние искаме дългосрочно партньорство.

Откъм изисквания, желаем само коректност, високо ниво на английски, както и енергия. Сертификати и специалности не ни интересуват. Познания към това как се ползват ключови фрази, headings и bullets в Word е основното. Умението да се намира информация в Гугъл също е важно качество.

Поздрави!

Кандидати // 3

Свиване
  • Кандидат
  • Антоанета Кръстева     Здравейте, бих искала да кандидатствам за тази работа, защото искам да работя като преводач, но искам да бъде онлайн. Само искам да ви питам на колко години трябва да съм за да ме вземете да работя при вас.
    1. Aктивност:
    2. 10%
    10%
  • 30 дни

  • Кандидат
  • Биляна Илиева     Здравейте , бих желала да кандидатствам за тази работа , защото знам английски език перфектно и работата е онлайн . Млада съм и интусиазирана отностно работата като преводач.
    1. Aктивност:
    2. 0%
    0%
  • 10 дни
  • 400 лв.

  • Кандидат
  • adrianadroid     Здравейте. Бих желала да кандидатствам за тази позиция, тъй като търся онлайн работа по специалността си - Бакалавър Английска Филология. Имам богат опит в преводи, писане на статии и редакция. Условията ви ме задоволяват, а и аз самата търся подобна дългосрочна работа.
    1. Aктивност:
    2. 20%
    20%
  • 7 дни




Качете вашия банер тук