Меню

Проект

Конкурс за иновативен маркетингов стратег и изпълнител в индустриалния и технологичен сектор

Здравейте,

Ние сме развиващ се start-up в технологичното пространство, съсредоточено върху сложни инженерни продукти и услуги. Като част от нашата стратегия за навлизане на пазара сме идентифицирали няколко сегмента в технологично-индустриалното пространство, представляващи интерес.

Търсим креативен и ориентиран към резултатите консултант и изпълнител, който да подкрепя нашите краткосрочни и дългосрочни цели за развитие. Провеждаме конкурс за маркетингов концепт, за да подберем група от подходящи кандидати. От скоро предлагаме услуга за 3D печат (www.print3d.bg)  и бихме искали да тестваме индивидуалния ви подход и концепт чрез нея. Бъдещите проекти ще включват маркетинг на инженерни услуги, маркетинг на индустриални услуги в метало-обработването, стартиране на нови продукти, crowdfunding, графичен дизайн, медийно присъствие и др.
Ако намирите интересите и уменията си релевантни, отговорете, за да научите повече. Ще се радваме да чуем за най-новия ви проект, съответния опит и препоръки, ако имате такива.

  • Затворен
  • Бюджет

Кандидати // 1

Свиване
  • Кандидат
  • Диана Кръстанова     Заинтригувахте ме, бих желала да се срещнем за повече информация.
    1. Aктивност:
    2. 0%
    0%
  • 15 дни




Качете вашия банер тук