Меню

Проект

Link building специалист за сайт на английски език

Здравейте,

Търсим си човек, който да ни помогне с изграждането на линкове към нашият сайт. Моля всички заинтересовани да ни пратят проекти, по които са работили, портфолио от сайтове, с които работят и ориентировъчни цени за dofollow линкове.

Благодарим предварително, с пожелание за успешна нова година!

  • Затворен
  • Бюджет

Кандидати // 1

Свиване
  • Кандидат
  • Петров   Здравейте,

    занимавам се с линк билдинг от 9 години. Работя със сайтове за България, UK, USA, Канада, Румъния, Русия, Сингапур, Австралия, Германия, Испания, и други при запитване.

    Мога да Ви свърша работата, Нооо..... много грешно написана обява:
    1. Работя редовно с няколко SEO агенции - мислите ли че на тях ще им е приятно да показвам на Вас техните клиенти и проекти???
    2. Ориентировъчни цени за линкове - наясно ли сте с това, че аз или някой колега ще добавя Вашия сайт в директории/каталози или др. места, а не всички одобряват сайта Ви веднага, а може и въобще да не го одобрят, ако не им хареса сайта или тематиката му, а този човек си е свършил работата относно дпбавянето на сайта в съответната директория? Реално това е добавен сайт(аз или колегата сме си свършили работата), а това че не е одобрен не зависи от човека извършващ услугата, а зависи от Вашия сайт и от администратора на съответната директория/каталог.
    Който Ви даде цена за точен брой одобрени линкове.....нещо доста Ви мами.

    Ако все пак нещо решите, можете да се свържете с мен на ЛС.

    Поздрави!
    С. Петров

    1. Aктивност:
    2. 10%
    10%
  • 10 дни




Качете вашия банер тук