Меню

Проект

Link building специалист за сайт на английски език

Здравейте,

Търсим си човек, който да ни помогне с изграждането на линкове към нашият сайт. Моля всички заинтересовани да ни пратят проекти, по които са работили, портфолио от сайтове, с които работят и ориентировъчни цени за dofollow линкове.

Благодарим предварително, с пожелание за успешна нова година!

 • Бюджет:
 • Затворен

Кандидати // 1

Свиване
 • Кандидат
 • Петров Здравейте,

  занимавам се с линк билдинг от 9 години. Работя със сайтове за България, UK, USA, Канада, Румъния, Русия, Сингапур, Австралия, Германия, Испания, и други при запитване.

  Мога да Ви свърша работата, Нооо..... много грешно написана обява:
  1. Работя редовно с няколко SEO агенции - мислите ли че на тях ще им е приятно да показвам на Вас техните клиенти и проекти???
  2. Ориентировъчни цени за линкове - наясно ли сте с това, че аз или някой колега ще добавя Вашия сайт в директории/каталози или др. места, а не всички одобряват сайта Ви веднага, а може и въобще да не го одобрят, ако не им хареса сайта или тематиката му, а този човек си е свършил работата относно дпбавянето на сайта в съответната директория? Реално това е добавен сайт(аз или колегата сме си свършили работата), а това че не е одобрен не зависи от човека извършващ услугата, а зависи от Вашия сайт и от администратора на съответната директория/каталог.
  Който Ви даде цена за точен брой одобрени линкове.....нещо доста Ви мами.

  Ако все пак нещо решите, можете да се свържете с мен на ЛС.

  Поздрави!
  С. Петров

  1. Aктивност:
  2. 10%
  10%
 • 10 дни