Меню

Проект

C++ Developer - Drones

Здравейте,

търсим C/C++ фрилансер. Проектът е много интересен, става въпрос за програмиране на дронове - ArduPilot и MAVLink. Ще се пише код, който е подобен на https://github.com/mavlink/c_uart_interface_example, като ако се наложи може би ще се променя кода на самия ArduPilot. За начало трябва да се направи Proof-of-Concept (PoC).

Търсим човек с опит поне 5г в C++ на Embedded или Arduino, или RPi и т.н. За нас е много важна способността да работи сам и да води проекта. Предимства, но не задължително изискване са познаване на кода на ArduPilot, MAVLink, Visual Stidio Code, Git, Linux, gcc, make, хардуер. В идеалния случай търся човек с голям опит и full-time работа със C++, който иска допълнителен доход. Добре е да е от София, но и други градове са ок.

Заплащането е на базата на часовата ставка на изпълнителя в диапазона 15-40лв/ч съобразена с опита на кадидата в предишни проекти подобни на текущия. Бюджетът за PoC-а е не много над 2000лв. и ще отнеме около 40-120 часа, но това ще уточним след като изберем изпълнител. На базата на опита и часовата ставка, ще изберем човек с когото да се свържем. С него ще обсъдим заданието и направим estimate и timeline.

Моля, при интерес изпратете CV и мотивационно писмо. В мотивационното писмо, моля пишете и какво очаквате като часова ставка и колко часове можете да работите на седмица по този проект.


  • Затворен
  • Бюджет
Никой не е кандидатствал за този проект.



Качете вашия банер тук