Меню

Проект

Добавяне на бърза поръчка в OpenCart

Здравейте!

Нуждаем се от добавяне на опция за бърза поръчка в онлайн магазин изграден на Opencart 2.3.0.2 
Това е пример за функционалността, от която се нуждаем:
http://iskambg.com/komputri-i-laptopi-aksesoari-/715-aluminieva-masa-za-leglo.html

• Задължително поръчката да се появява в административната част при обикновените поръчки, но с различен, отличаващ се цвят. 

• Задължително да прави проверка за наличност, килограми и др. важни за изчисляване на цена за доставка.

• Куриерите, с които магазина работи в момента и трябва да може да бъдат избирани от клиента са Спиди и Еконт, предстои добавяне на Лео Експрес.

• При потвърждаване на поръчка от страна на администратор да намалява от наличността, наличие статус на поръчката, известяване на клиента и всичко, както обикновена поръчка, за да може при нужда да се проследи какво и как се е случило с дадената заявка.  

• Избор за фактура: отваряне на допълнителни полета за данни на фактура.
- Име на фирма*
- Адрес по регистрация*
- ЕИК*
- МОЛ*
- ДДС номер (не е задължителен за попълване, ако фирмата не е по ДДС)

• Под полетата, преди потвърждаване на поръчката, бутон за приемане на условията за ползване чрез маркиращ бутон и препратка към самите условия.  

Същата възможност трябва да бъде налична в "кошница" като бърза поръчка. Моля, прегледайте демото по-горе и разиграйте подробно показаната функционалност.

Ако смятате, че Вие може да извършите тази модификация пишете на имейла по-долу, като е задължително да посочите цената, на която сте склонни да се заемете и срок, в който ще съумеете да приключите. 

  • Затворен
  • Бюджет

Кандидати // 1

Свиване
  • Кандидат
  • Simeon Petrov     Здравейте,

    1. Това не е бърза поръчка.
    Бърза поръчка е когато клиентът въвежда само телефон, или име и телефон, с цел да бъде максимално улеснен и да не въвежда други данни(особенно пък и данните за фактура) Допълнителните данни(адрес, фактури и т.н.) се уточняват на по-късен етап.

    2. Наясно ли сте как работи Opencart???
    Визирам намаляване на наличностите, смяна на статус и т.н. Да, бързата поръчка се появява при другите поръчки и с нея се работи по същия начин като с обикновените поръчки, нооо... чак пък и да Ви я Оцветявам отделно? Тя се вижда по друг начин, че е бърза поръчка..

    3. След като е бърза поръчка защо трябва да се появява и в количката????????????? Клиентът, който прави бърза поръчка не достига до количката и няма работа в нея!

    Мислете малко като ги пишете тези оферти!!!
    Занимавам се с Opencart още от създаването му, минал съм през всичките му версии и твърдя, че всички тези условия ВЗЕТИ ЗАЕДНО, са непостижими или ще Ви откажат като разберете РЕАЛНО ценово предложение!



    1. Aктивност:
    2. 80%
    80%
  • 1 дни




Качете вашия банер тук