Меню

Проект

Преподавател с либерално мислене за преподаване на цифрови технологии по nowata методика lOgOLinks

Преподавател по програмен език или цифрова технология за работа в частен курс с ученици от гимназии по нова учебна методика

Групата се разделя по-равно на два екипа като се запазва елемента на конкуренция, Свободната комуникация се поощрява специално във времето за работа по проекта.Освен тази част с упражнения които ще са практически занимания - откриване на информация и решаване на проблеми. Също така задача на учител и ученици е да откриват по-добър подход и да отбелязват детайли като ги подобряват което няма да е ежедневно занимание.  


 Главният предмет на изучаване ще бъде конкретен и засега ще започнем с Linux OS. ‘Трениора’(преди Учителят’) ще предлага  добри практики от рсаботата си в фирми като IBM, HPE, Amadeus и др. И съпоставка на такива в Чехия, ермания и Швеция. В курса неизбежно ще се развиват умения за работа в екип, управление на времето на екипа и личното такова в екипа, подходи за изпълнение на следващата стъпка в проекта и аналитично разрешаване на проблеми и др.    

 Решения се взимат от всички, чрез гласуване.Триниора има право на един глас както и на вето като трябва да се аргументира така,че да бъде разбран от курсистите.

 Малкото контролни на всеки ученик се проверяват от другите курсисти като в някои случаи са анонимни освен за трениора. Други решения заради проблем във поредица от слаби представяния и как да се поправят тези пропуски се решава от другите курсисти под лидерската позиция на трениора и в повечето случаи, се случва, без знанието на курсиста на който трябва да се помогне.


  • Затворен
  • Бюджет
Никой не е кандидатствал за този проект.



Качете вашия банер тук