Меню

Проект

Научно-Изследователско Партньорство

Търси се ентусиазиран млад човек с изявени творчески способности и дългосрочни научно-изследователски интереси в областта на перспективните информационни технологии, който е готов да посвети живота си на базирана в София дейност – развитие и приложение на оригинална технология за разработка на приложни системи за рационализация и автоматизация на човешката дейност в различни сфери от индустрията и икономиката – като научен сътрудник и потенциален партньор на създателя й, а не временен наемен работник.

Научната материя, условията на конкретната ситуация и перспективите са нетрадиционни и комплексни, което предполага продължителна много-етапна детайлна оценка и селекция на кандидатите. В рамките на приемлив за двете страни преходен период, избраният кандидат може да продължи участието си и в друга неконкурентна дейност, ако тя осигурява прехраната му.

За предпочитане са кандидати с минимум магистърска степен (или във финален етап на съответно обучение) в инженерна област на Технически университет-София, физика/математика на Софийски университет или еквивалентна степен от престижен университет в чужбина. Програмистки умения и практически опит в разработка на Microsoft Windows приложения са необходими начални условия. Стилен писмен английски (както и български) език е значително предимство. Необходима е и готовност за окончателна промяна на местоживеенето (след известен период на постепенно опознаване и договаряне), ако понастоящем кандидатът не е базиран в София.

Ако това съответства на Вашия профил, изпратете детайлни лична и професионална (CV) автобиографии с актуална снимка.


  • до 11.12.2023 (още 8 дни)
  • Бюджет
Все още никой не е кандидатствал за този проект. Въведете Вашата оферта сега и спечелете предимство пред другите кандидати!
Преди да напишете предложението си, влезте с email и парола!Качете вашия банер тук