Меню
Уважаеми потребители,
Поради сигнал за неправомерен достъп на външно трето лице до нашите системи, всички потребителски пароли са анулирани. За да продължите да ползвате сайта, моля възстановете достъпа си по стандартния начин и си създайте нова парола за достъп – различна от предходната.
Благодарим Ви!

Работа в Интернет

Работа в Интернет

Здравейте,

Уеб сайтът Freelance.bg стартира през 2007 година с идеята да популяризира т.нар. “freelance”, като начин на работа и с това да помогне на българските специалисти на свободна практика като разшири полето им на изява.


За кого и какво е подходящ?

ФИРМИ И ОРГАНИЗАЦИИ

Вие можете да намерите правилния специалист за служител или да наемете временно такъв, при нужда от допълнителна помощ за вашата дейност.


УЧЕНИЦИ И СТУДЕНТИ

Помощ при решаване на курсови и дипломни работи и други поставени задачи в училище или университета.


FREELANCE.BG е идеален помощник, в случай че имате нужда от специалист в дадена област или за услуга, която желаете да предложите на ваш клиент, но не сте в състояние да я извършите!Вие сами определяте бюджета за работата, която желаете да бъде извършена и е Ваше правото да изберете с кого да работите. Всеки участник в уеб сайта има свободата сам да поставя условията си на работа и заплащане! FREELANCE.BG не удържа никакъв процент при сделки сключени между потребителите!

Какво ново?

ПРОЕКТИ / ЗАДАЧИ

Процесът за добавяне на проект е значително опростен, както и е премахнато условието за регистрация ако желаете да публикувате проект в уеб сайта.

ОБЯВИ ЗА РАБОТА

Този раздел е предназначен само за обяви за работа, където можете както да потърсите служители, така и да предложите своите професионални услуги.

ЛИЧНИ СЪОБЩЕНИЯ

Чрез система за комуникация между потребителите в сайта, вашите кореспонденции са по-прегледни и организирани.

ТЪРСЕНЕ

Функцията за търсене на специалисти и проекти в уеб сайта като стил наподобява някои от изестните ни социални и професионални мрежи.

ЛЮБИМИ ПАРТНЬОРИ

Предвидена е функция, чрез която се създава списък с партньори, с които работите.

ОТЗИВИ И РЕВЮТА

Опростен процес за писане на отзиви и ревюта, даващ възможност за споделяне на повече положителен рейтинг.

FACEBOOK И GOOGLE

Можете да ползвате уеб сайта с вашите социални акаунти в Google или Facebook, както и да следите всички новости във Facebook страницата на сайта.

КЛУБ FREELANCE.BG

Членството не е задължително, но дава повече възможности, както и по-добри шансове да намерите кандидати за работа или да бъдете наети.

Защо не опитате?

Не отлагайте, публикувайте вашия проект или обява за работа още сега!


Нов проект Обява за работа