Меню

Обява за работа

Изработка и поддръжка на на сайт

От Creative Digital Tower  предлагаме изготвянето и поддържането на Вашия сайт 24/7. Изработката и поддръжката на сайт е на изключително достъпна за всеки цена. Бюджета се определя от Вас - спрямо нуждите и изискванията за функционалноста на сайта. 

Предлагаме също и професионална поддръжка и управление на страници във всички социални мрежи - Facebook, Instagram, LinkedIn & Google.

Нашият екип се състои от:

- Графични дизайнери, които могат да изготвят Вашето фирмено лого и всякакви изображения, които са Ви необходими за професионалното представяне на бизнеса Ви. 

- Разработчици на сайтове, които ще изготвят Вашия сайт по поставените от Вас изисквания и параметри, които да отговарят на исканите от Вас нужди и функционалности. 

- Копирайтъри, които могат да предложат създаването на уникални статии за SEO, увеличаване индексирането на сайта, блог статии, постове, които да приложим към сайта и реклама в социалните мрежи.

- Маркетинг и рекламни специалисти, които да популяризират Вашата дейност и да достигнете до повече потенциални и нови клиенти. 

Свържете се с нас ако желаете да разработим Вашият сайт и цялостното Ви дигитално присъствие.

Пишете ни за повече информация:

office@CreativeDigitalTower.com

Възложител: Creative Digital Tower
Email: officeCreativeDigitalTower.com
  • Предлага работа
  • Възнаграждение:
  • 20.08.2021



Качете вашия банер тук