Меню

Facebook

Facebook. Facebook специалисти и обяви за работа (фацебоок, фасебоок) Facebook е най-популярната онлайн социална мрежа в света. Създадена е през 2004 г. от Марк Зукърбърг (Mark Elliot Zuckerberg) и негови приятели. Първоначално сайтът бил предназначен само за студентите от Харвардския университет. Постепенно платформата се разраства и се утвърждава като най-голямата безплатна мрежа за социални контакти.

Facebook се посещава редовно от милиони хора, за да общуват с близки и приятели. Всеки ден те изпращат съобщения, слагат лайкове, пишат коментари, споделят снимки или видеоклипове, създават нови групи по интереси или занимания, участват в различни игри.

„Фейсбук“ предлага много възможности и за установяване на бизнес контакти, за развиване на бизнеси. Тук могат да се представят и да се рекламират услуги или продукти, да се популяризират дейности, да се извършват онлайн продажби. Седалището на едноименната компания, която управлява Facebook, е в американския град Менло Парк, в щата Калифорния. Компанията Facebook Inc. е собственик още и на Instagram, WhatsApp, Facebook Messenger и Oculus VR.

Обяви за работа по проекти свързани с Facebook

 

Facebook специалистиЗабележка: В сайта са регистрирани общо 649 специалиста в тази област. Най-напред в списъка се показват специалистите с Premium абонамент и тези с най-висока потребителска активност.


Приключили проекти свързани с Facebook


 
Качете вашия банер тук