Меню

Публичен профил

*

Катя Токушева

  • 2 отзива, 17 участия
  1. 70%

Визитка

Желанието ми непрестанно да изследвам и проучвам нови, интересни сфери, които ме обогатяват, вдъхновяват, завладяват, в комбинация с еволюиращия дигитален маркетинг, успяха да ме насочат към нишата, в която да развивам и показвам целия си творчески потенциал. Контент, копирайтинг, социални медии, фотография и фотошоп са териториите, в които е съсредоточена суперсилата ми. Зони, които непрекъснато развивам и разширявам.
Изготвям авторска статии или пренаписвам, правя описания, ревюта и всичко свързано с творческо писане.
Професионалният ми опит повече от 10 години бе трупан в сферата на Полиграфията , а фотографията е моя страст. От всички възможни стилове, приоритет заемат пейзажната и продуктова фотография . Респективно работя с Фотошоп.
Във връзка със своите хобита администрирам сайт, водя блог за пътуване и туризъм и поддържам две собствени фейсбук страници.
Ще се радвам да съм част от успеха ви и заедно да развиваме благодатното бъдеще!
  • Местонахождение: Варна

Умения:


Потребителска активност:


Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент

Добавяне на Катя Токушева във Вашия списък с Партньори.


Списък с отзиви

Искам да изкажа дълбока признателност от професионалното отношение, което получих от Катя. Проектът, за който ми беше необходима нейната помощ, е написване на статии на фотографска тематика. Статиите, показват дълбочина и познаване на материята, освен това бяха увлекателни и лесни за четене. Срокът беше спазен, дори успя в рамките на няколко дни по-рано да се справи със задачата. Препоръчвам на всеки, който търси отговорен и всеотдаен партньор за своите проекти. Поздрав, Еми
Emi Nedkova / Оценка: 5
С Катя се работи изключително приятно. В нейно лице намерих ценен партньор, на който може да се разчита и съм безкрайно благодарна. Статиите, които пише са интересни, а поднесената информация - добре проучена. Препоръчвам с две ръце!
Идея 2018 / Оценка: 5

Ако профилът на Катя Токушева е привлякъл Вашето внимание, можете да започнете нова кореспонденция чрез изпращане на директно съобщение.