Меню

Публичен профил

Катя Токушева

*
  • Варна
ПОТВЪРДЕНИ ПРОФИЛНИ ДАННИ
Телефонен номер Не
Имейл адрес Да
Банкова сметка Не
С развитието на съвременните дигитални технологии, разгръщането на електронната търговия и значимостта на социалните медии, създаването на стойностно съдържание е по-важно от всякога.

●Контент
● Копирайтинг
● Социални медии
●Криетийв фотография и фотошоп
са сферите, които ме вдъхновяват и в които съсредоточавам цялата си творческа мощ. Области, които непрекъснато развивам и разширявам.

→ Ако ви трябва съдържание за представяне на продукт, публикация в социалните платформи, блог статия или авторски текст, сте попаднали на точния профил.

∞Ще се радвам да съм част от успеха ви, заедно да се развиваме и култивираме постижения
Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент

Списък с отзиви

Искам да изкажа дълбока признателност от професионалното отношение, което получих от Катя. Проектът, за който ми беше необходима нейната помощ, е написване на статии на фотографска тематика. Статиите, показват дълбочина и познаване на материята, освен това бяха увлекателни и лесни за четене. Срокът беше спазен, дори успя в рамките на няколко дни по-рано да се справи със задачата. Препоръчвам на всеки, който търси отговорен и всеотдаен партньор за своите проекти. Поздрав, Еми
Emi Nedkova / 20.06.2019 / Оценка: 6
С Катя се работи изключително приятно. В нейно лице намерих ценен партньор, на който може да се разчита и съм безкрайно благодарна. Статиите, които пише са интересни, а поднесената информация - добре проучена. Препоръчвам с две ръце!
Идея 2018 / 05.06.2020 / Оценка: 6
Катя е изключително сериозен и отговорен професионалист. Работи се лесно, спазва срокове и със сигурност при нужда пак ще се обърна към нея.
Ренета Беньова / 15.06.2021 / Оценка: 6

Възможни начини за комуникация с потребителя по време на работа:


Добавяне на Катя Токушева във Вашия списък с Партньори.

Качете вашия банер тук