Меню
Уважаеми потребители,
Поради сигнал за неправомерен достъп на външно трето лице до нашите системи, всички потребителски пароли са анулирани. За да продължите да ползвате сайта, моля възстановете достъпа си по стандартния начин и си създайте нова парола за достъп – различна от предходната.
Благодарим Ви!

Набор на текст

Набор на текст е услуга, при която от ръкописни или печатни материали се въвежда текста в различни текстообработващи програми и редактори, като Notepad, MS WORD и други. Обикновено стандартен текст се нарича гладък текст, а неговата сложност се определя от включването на математически формули, ноти, таблици, графики, които усложняват набора и удължават времето, за което ще се извърши. Набора на текст от аудиофайлове се нарича още транскрибиране. Допълнителни услуги към набирането на текста могат да бъдат проверката за правописни, пунктуационни и стилистични грешки, както и оформлението и форматирането на текста. 

Специалисти по набор на текст

Plamenka29
  • 50%
  • 0 участия
Маргарита
  • 30%
  • 16 участия

Забележка: В сайта са регистрирани общо 555 специалиста в тази област. В списъка се показват специалистите с Premium абонамент и тези с най-висока потребителска активност.

Приключили проекти свързани с Набор на текст