Меню

Google AdWords

Google Ads (предишното име е Google AdWords) представлява онлайн рекламна платформа, с помощта на която можете самостоятелно да организирате рекламните си кампании.

С Google Ads ще получите по-голяма популярност, много повече хора ще научат за вас и за бизнеса ви, ще си осигурите по-голям трафик към вашия сайт, ще увеличите значително и продажбите си. Профилите се управляват онлайн и така е възможно сами да определяте бюджета си, да проследявате ефективността на рекламата, както и да правите промени в рекламната си кампания за по-добри резултати.

Платформата Google Ads предлага богати възможности за създаване и управление на рекламни кампании. Използват се различни видове реклами – текстови, графични, видеореклами, реклами в приложения и др. Важен момент е изборът на ключовите думи. Ако те са правилно подбрани, рекламата ви по-бързо и по-лесно може да достигне до желаните от вас клиенти.

 

Google AdWords специалистиQuest
  • 30%
  • 8 отзива, 11 участия

Забележка: В сайта са регистрирани общо 268 специалиста в тази област. Най-напред в списъка се показват специалистите с Premium абонамент и тези с най-висока потребителска активност.


Приключили проекти свързани с Google AdWords


 
Качете вашия банер тук