Меню

Публичен профил

*

Стелиян Иванов

  • 0 отзива, 1 участие

Визитка

Хелоу, гайс! Тук отстрани се вижда как се казвам. Занимавам се основно с програмиране, уеб дизайн, e-commerce, дигитален маркетинг, видеомонтаж и анимация... (а пък съм магистър по Право). Доста общи понятия, но ще центрирам малко. Разработка, поддръжка, допълнения, модули, функционалности и развиване на онлайн магазини от кота 0. Платформата може да бъде "къстъм" (писана от мен) или OpenCart. Разцъквам сериозно и WordPress – лични и корпоративни уеб сайтове, и WooCommerce. За по-претенциозните клиенти изготвям и напълно ръчно написани и нарисувани уеб решения в html, js, css, c#, ajax, python и php. Сутрин, докато си пия кафето, обичам да гледам какво дават по Google Analytics. Социалните мрежи използвам като инструмент за реклама или афилиейт маркетинг – cost per click, cost per lead, cost per action, cost per mille и т.н. Отворен съм изцяло към критика и съм опериран от срам. Имам доста интересни хобита, които са доста различни от програмирането, видеомонтажа и анимацията. Забравих да спомена пък за последните две – имам няколко международни награди от 2013-та година в Кан (Франция) и Холивуд (САЩ) за късометражен филм в категория "Късометражно музикално видео", докато работих заедно с Nedy John Cross и бандата му BIG FAT LILY. Видеоклиповете, анимациите, сайтовете и малка част от всичко, което всъщност съм правил, можете да откриете на моя уебсайт – www.steliyan.com. Също там ще можете да откриете и някои от по-известните брандове, с които работя, като например – Виргиния Здравкова, DIVAGE, Tailor Lamb, Elite Beauty и т.н.

За мен ще бъде радост и откровен кеф, ако занапред се вмъкна някъде във Вашите бъдещи творчески планове, ако разбира се Ви трябва индивид като мен или ако просто не можете да смогнете от работа (което пък Ви желая от сърце).

Цената за мен е от значение, но не и основен фактор! Особено държа на добрата комуникация, спазени срокове и уговорки, и разбира се на финалния резултат – не искам да правя неща и да участвам в проекти, които да ме е срам да добавя в портфолиото си.

Тенкс фор дъ атеншън! :)
  • Местонахождение: Пловдив
  • Потребителят Стелиян Иванов все още не е потвърдил въведения при регистрация имейл адрес!
    Поради тази причина потребителския акаунт е възможно да бъде ограничен във времето или закрит.

Умения:


Изпращане на съобщение
Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент
До момента няма написани отзиви за този профил!