Меню
Уважаеми потребители,
Поради сигнал за неправомерен достъп на външно трето лице до нашите системи, всички потребителски пароли са анулирани. За да продължите да ползвате сайта, моля възстановете достъпа си по стандартния начин и си създайте нова парола за достъп – различна от предходната.
Благодарим Ви!

SEO /Оптимизация на уеб сайт/

За да привлече повече нови клиенти е изключително важно един сайт да е на челни позиции в най-популярните търсещи машини (търсачки) като Google, Yahoo, Bing и др. Ако сайтът се класира по определени ключови думи на първа страница в Google се счита за успех, но вероятността да се отвори е много по-голяма когато сайтът е в първите 3 резултата. Процесът по оптимизиране на уеб сайта, за да излиза по-напред в резултатите се нарича SEO (оптимизация за търсещи машини – search engine optimization). Той отнема дълго време, защото е необходимо да се разучи и анализира подробно какви критерии задават потребителите при опит да намерят услугите/стоките предлагани в уеб сайта. След изследователската фаза следва мониторинг и анализиране на събраната информация. Процесът по оптимизация е изключително сложен. Понякога се налага да се промени изцяло вътрешната структура (програмния код) на уеб сайта. Като част от процеса, уеб сайтът се добавя и в голям брой търсещи машини, Интернет портали и множество други уеб сайтове. Специално за уеб сайта се създава персонализирана карта, по която търсещите машини по-лесно „прочитат" и анализират съдържанието му. Това значително ускорява процеса по издигането на уеб сайта в търсачките. Специалистите, които се занимават със SEO или са програмисти, които са се специализирали в тази област или работят в екип с програмист, който прави промени по програмния код на уеб сайта при необходимост.Обяви за работа по проекти свързани с SEO /Оптимизация на уеб сайт/

 

SEO специалисти

Забележка: В сайта са регистрирани общо 606 специалиста в тази област. В списъка се показват специалистите с Premium абонамент и тези с най-висока потребителска активност.

Приключили проекти свързани с SEO /Оптимизация на уеб сайт/

  • SEO

    10.07.2018