Меню

Google AdSense

AdSense е рекламна програма на Google, с помощта на която притежателите на уеб сайтове могат да добавят рекламно съдържание в тях и впоследствие да получават приходи от него.

Автоматично насочените реклами биват текстови, графични или видео. Възможни са три начина за ползване на рекламите от Google AdSense: за съдържание, за търсене и референции.

Има два варианта за заплащане – на клик или на импресии. При първия се печелят пари от всяко кликване върху рекламата, а при втория – от броя на показванията ѝ.

За реализирането на по-големи печалби от Google AdSense има значение разположението на рекламите. Те трябва да бъдат поставени на подходящо място, за да са по-лесно забелязвани.

Рекламният сървър предлага статистика за рекламите, за броя на кликовете и за тяхната цена. Ако позицията на рекламата не води до желаните резултати, тя може да бъде променена.

Платформата Google AdSense е безплатна. Удобна е за използване и се е утвърдила като сигурен и предпочитан начин за печелене на пари от уеб сайт.

 

Google AdSense специалистиQuest
  • 30%
  • 8 отзива, 11 участия

Забележка: В сайта са регистрирани общо 83 специалиста в тази област. Най-напред в списъка се показват специалистите с Premium абонамент и тези с най-висока потребителска активност.


Приключили проекти свързани с Google AdSense


 
Качете вашия банер тук