Меню
Уважаеми потребители,
Поради сигнал за неправомерен достъп на външно трето лице до нашите системи, всички потребителски пароли са анулирани. За да продължите да ползвате сайта, моля възстановете достъпа си по стандартния начин и си създайте нова парола за достъп – различна от предходната.
Благодарим Ви!

Публичен профил

* *

Слави Месов

  • 2 отзива, 6 участия
  1. 100%

Визитка

Професионалист в мрежовият маркетинг.
Търся хора, които искат променят живота си към по добър. Искам да ви бъда спътник по пътя на вашата промяна, като ви помогна да увеличите своя доход и свободно време.
За своя екип търся: разбира се, хора които искат да увеличат дохода си, като започнат собствен бизнес в сферата на мрежовия маркетинг, копирайтър, който да пише статиите за блога ми, видео/аудио редактор да обработва видеата, които качвам за екипа си, програмист и човек, който да подържа страници във фб и инстаграм.
  • Тарифа: 100 лв./час

Умения:


Потребителска активност:


Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент

Добавяне на Слави Месов във Вашия списък с Партньори.


Списък с отзиви

Здравйте имам опит с презентациите ако може да ми пишете на имейла Marieta995@abv.bg
/ Оценка: 5
Слави Месов е от тези клиенти, с които се работи леко, с пълна яснота на заданието, без проблеми. Хора като него са напълно наясно с това, което правят и когато имат нужда от дадена услуга, залагат на конкретиката, адекватните срокове и постижимите задачи. Силно го препоръчвам!
Камен Петров / Оценка: 5

Ако профилът на Слави Месов е привлякъл Вашето внимание, можете да започнете нова кореспонденция чрез изпращане на директно съобщение.