Меню

Графичен дизайн

Основната функция на графичния дизайн е дадена информация или определено съдържание да бъдат представени визуално и то така, че да са лесно възприемани и въздействащи.

За целите на графичния дизайн се използват визуални изкуства, различни шрифтове, многообразие от цветове, нюанси и композиции, растерна и векторна графика, програмите CorelDRAW и Adobe – Illustrator, Photoshop, InDesign.

Най-разпространените му негови продукти са: периодични издания, книги, плакати, рекламни материали, фирмени знаци и табели, продуктови опаковки, етикети, уеб дизайн на сайтове, потребителски интерфейси и др.

Графичният дизайн изисква задълбочени теоретични познания и практически умения, но и предлага големи възможности за прилагането на въображение, изобретателност, творчество и креативност в работата.

Професията на графичния дизайнер има широко приложение почти във всяка сфера на живота ни, което я прави особено атрактивна и много търсена в съвременния ни дигитален свят.

Обяви за работа по проекти свързани с Графичен дизайн

 

Графични дизайнериVADDIM
  • 80%
  • 1 отзив, 193 участия
Женя Димова
  • 70%
  • 1 отзив, 10 участия

Забележка: В сайта са регистрирани общо 1004 специалиста в тази област. Най-напред в списъка се показват специалистите с Premium абонамент и тези с най-висока потребителска активност.


Приключили проекти свързани с Графичен дизайн


 
Качете вашия банер тук