Меню

Публичен профил

Десислава Георгиева

* Premium
ПОТВЪРДЕНИ ПРОФИЛНИ ДАННИ
Телефонен номер Да
Имейл адрес Да
Банкова сметка Да
Какво правим: изграждане на цялостни решения за Вашия бизнес, реализиране на Вашите мечти в професионални web базирани проекти!
Мотото ни: Можем и го правим!
За контакт email: office@ndsoft.eu, kalissta.web@gmail.com
Телефон: +359 896 896 828
Започнах да работя като freelancer преди 10 години, базирайки се и използвайки опита, който съм натрупала през годините.
През тези 10 години изградих екип, за това и използвам множествено число.
Можем да предложим: Изграждане на web сайтове с WordPress /WooCommerce, WPML, Learndash, Learnpress, Toolset/, OpenCart и Joomla/VirtueMart / и съответно модифициране на тема и плъгини при необходимост в заданието /преработка и дописване на HTML и CSS/. Custom разработки за WordPress и WooCommerce.
Export и Import на продукти или както ги наричаме - "наливане" - от 1000+.
Настройване на Scrapes за WordPress за автоматично обхождане и изстъргване на съдържание от всеки уеб сайт.
Product Feed за Google Ads, Facebook, Pazaruvaj.com и прочие.
Поддържане и технически съпорт на вече изградени сайтове.
Първоначална SEO оптимизация, регистрация във водещите търсачки (Google) и социални медии (Facebook) и т.н.
Специализирах се в web дизайн - създаване или преработка на елементи, който да допълват визията, на даден сайт и го направя едно цяло по един атрактивен начин от бутоните за кликване до банера и слайдера.
Работя свободно с CorelDRAW, Corel VideoStudio, семейството на ADOBE – Photoshop, Illustrator, InDesign, Dreamweaver, както и още куп други полезни и не дотам програми.
Една от „слабостите“ ми – SEO оптимизация, за да светнем в „зелено“ и в PageSpeed Insights.
Целта е цялостен и завършен проект и съответно доволни клиенти... а не поредния сайт в нета...
Не твърдя, че можем и знаем всичко...
Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент

Списък с отзиви

Изключително коректна, разбираща и оценяща труда. Иска ми се повечето от хората в подобни сайтове да бяха като нея. Горещо препоръчвам!
Water Spirit / 10.12.2019 / Оценка: 6
Имах удоволствието да работя с Деси, която наистина "гори" в работата си. Винаги готова да помогне и да влезе в положение на човека, с който работи. Надявам се да си сътруднича с нея и занапред. Препоръчвам!
Rainking / 10.12.2019 / Оценка: 6
Като професионалист ще направи всичко възможно да изпълни проекта ви и да отговори на изискванията ви, а като човек - много позитивна и отдадена.
Keeper123 / 27.12.2019 / Оценка: 6
Работим заедно вече 5 години. Перфекционист, с отношение към клиента и винаги на линия. Препоръчвам!
carpediem / 08.02.2020 / Оценка: 6
Имам удоволствието да работя с Десислава и нейният екип по изграждане от нулата и вече поддръжка на нов сайт. Впечатлена съм от креативността и артистизма, който вложиха в създаването на сайта, при това отговаряйки на всичките ми изисквания. Бих определила работата по проекта като много стойностна, професионална, с вкус, функционален и работещ сайт, изпипан до перфекционизъм. Съвместната ни работа продължава. Препоръчвам!
parcalesa / 30.07.2020 / Оценка: 6
Деси е професионалист с огромни познания. Построи нашия нов онлайн магазин от нулата до ниво, много по-добро от това, което аз самият си представях в началото. Комуникацията и намирането на общ език с нея по проекта е изключително лесна. Идеите, които ни предложи да добавим в процеса на работа, помогнаха за това крайният резултат да бъде страхотен. Силно препоръчвам услугите ѝ!
Charka / 28.09.2020 / Оценка: 6
Доверих се на Десислава, като досега не бях работил с нея. Тя е човек с огромен опит, работи бързо и коректно, изтърпя доста мои капризи и освен, че направи всичко, което исках, добави страшно много неща, които са ми много полезни. Препоръчвам с две ръце нейните услуги. Аз лично ще я ползвам и занапред!
yordanov / 15.10.2020 / Оценка: 6
Деси и екипът й са страхотни професионалисти! Няма да сбъркате, ако се обърнете към тях. Отзивчиви, съпричастни и точни!
КАнастасова / 06.09.2021 / Оценка: 6
Нямам думи...Чувството беше от пълно безсилие до еуфория. Имах проблемен сайт, с натрупани грешки от дълги години от различни "специалисти". В един момент със смяна на темата започнаха и ядовете - забива, не зарежда, чупи се и т.н. Деси го преобрази до неузнаваемост, стана като чисто нов, буквално му вля втори живот. Оправи грешки, плъгини, настройки...всичко. Сега сайта работи по-добре от всякога. Впрочем, той никога не е работел така както към момента след намесата. Огромна благодарност за свършеното ????
Балин Балев / 07.03.2024 / Оценка: 6

Възможни начини за комуникация с потребителя по време на работа:

  • Лично съобщение
  • Телефон
  • Viber

Добавяне на Десислава Георгиева във Вашия списък с Партньори.





Качете вашия банер тук