Меню

Публичен профил

Катерина Вълкова

*
  • София
ПОТВЪРДЕНИ ПРОФИЛНИ ДАННИ
Телефонен номер Не
Имейл адрес Да
Банкова сметка Не
Графичен дизайн, предпечат, страниране и оформление на книги
Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент

Списък с отзиви

Коректна, бърза и точна. Препоръчвам.
varnastore / 07.10.2020 / Оценка: 6
Работата с Катерина беше едно удоволствие. Изпълни всички наши желания и в последствие капризи :). Дизайна на календарите ни за 2021 е наистина чудесен. Проекта беше завършен в срок, включително една допълнително възникнала и непланирана задача. Благодарни сме за сътрудничеството и горещо ви препоръчваме, да се доверите на нейния професионализъм.
Без Рукола / 09.12.2020 / Оценка: 6
За мен беше изключително удоволствие да работя с Катерина по изработване на фирмено лого. Проекта беше завършен в рамките на няколко часа, но дори и след това Катерина продължи да работи с мен и да ми помага и дори предоставя нови варианти до постигане на крайната цел. Много професионализъм дори към най-малкия детайл и изключително търпение са качествата които видях в нея, силно препоръчвам Катерина и съм много доволна от изработеното от нея лого.
Мая Бакова / 27.03.2021 / Оценка: 6
С Катерина се работи бързо, лесно и приятно! Влага много старание и има умения и опит. Справи се отлично с нашия проект. С удоволствие бихме се обърнали към нея отново!
КАнастасова / 24.09.2021 / Оценка: 6
Бърза, точна, коректна и с изключителен усет, към това, което очаквах като резултат. Коригира всеки каприз и ми оказа съдействие дори, когато вече бяхме готови с всичко. Прекрасна работа! Очаквам с нетърпение и в бъдеще да работим заедно!
Христина Скарлатова / 08.10.2021 / Оценка: 6
Много съм благодарна за бързата реакция и професионализма на Катерина. Разбра точно какво искам. Етикетите ми станах страхотни! Повечето дизайнери ми даваха срок по няколко седмици. Тя ги направи за 2дни!!!!. Препоръчвам!
sista / 13.03.2023 / Оценка: 6
Невероятна е ! Много знаеща, много коректна, много бърза и на добри цени. Силно препоръчваме с двете ръце. Качествените хора трябва да се подкрепят. Блгодарим много на Катерина за отлично свършената работа. Виисоко качество на работата без никакви забележки. Ще продължим да работим с нея в бъдеще.
Валентин Рудев / 27.03.2024 / Оценка: 6

Възможни начини за комуникация с потребителя по време на работа:


Добавяне на Катерина Вълкова във Вашия списък с Партньори.





Качете вашия банер тук