Меню

Публичен профил

*

Михаела Кръстева

  • 1 отзив, 14 участия
  1. 70%

Визитка

Здравейте!
Аз се казвам Михаела и уча графичен диайн в Nouva accademia di belle arti, Милано.
Занимавам се с графичен дизайн от две години - изготвяла съм визитни картички, layout на сайтове, като сама съм превила снимките към тях. Работя с Adobe Photoshop и Adobe Illustrator.
Интересувам се от фотография и се опитвам да съчетавам двете дейности в крайните ми продукти.

Умения:


Потребителска активност:


Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент

Добавяне на Михаела Кръстева във Вашия списък с Партньори.


Списък с отзиви

Работила съм с Михаела по проект на layout за интернет сайт www.mfs-bg.com, и по изготвяне на визитни картички и корпоративна идентичност на дейност като личен моден консултант. Михаела е изключително креативна, изготвя и представя идеи, вдъхновени от италианския дизайн и култура. Отговорна, стриктна и отзивчива, като партньор. Много ми харесва всичко, което изготвя. А по отзивите на моите клиенти по сайта и корпоративната идентичност, забелязвам, че и на тях им харесва. Михаела предоставя отлично съотношение между качество на предоставените услуги и цената. Горещо препоръчвам да работите с Михаела. От сърце й давам отличен отзив и й благодаря за всичко, което направи за развитието на моя бизнес!
mpk / Оценка: 6

Ако профилът на Михаела Кръстева е привлякъл Вашето внимание, можете да започнете нова кореспонденция чрез изпращане на директно съобщение.