Меню

Публичен профил

*

Михаела Кръстева

  • 1 отзив, 23 участия
  1. 80%

Визитка

Здравейте!
Аз се казвам Михаела и уча графичен дизайн и реклама в Nouva accademia di belle arti, Милано. Смятам, че мога да Ви бъда полезна за визуалното реализиране на Вашите идеи или заедно да създадем такива. Ежедневно използвам програми на Adobe.
Ако имате интерес може да се сържете с мен чрез имейл или съобщенията тук.

Умения:


Потребителска активност:


Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент

Добавяне на Михаела Кръстева във Вашия списък с Партньори.


Списък с отзиви

Работила съм с Михаела по проект на layout за интернет сайт www.mfs-bg.com, и по изготвяне на визитни картички и корпоративна идентичност на дейност като личен моден консултант. Михаела е изключително креативна, изготвя и представя идеи, вдъхновени от италианския дизайн и култура. Отговорна, стриктна и отзивчива, като партньор. Много ми харесва всичко, което изготвя. А по отзивите на моите клиенти по сайта и корпоративната идентичност, забелязвам, че и на тях им харесва. Михаела предоставя отлично съотношение между качество на предоставените услуги и цената. Горещо препоръчвам да работите с Михаела. От сърце й давам отличен отзив и й благодаря за всичко, което направи за развитието на моя бизнес!
mpk / Оценка: 5

Ако профилът на Михаела Кръстева е привлякъл Вашето внимание, можете да започнете нова кореспонденция чрез изпращане на директно съобщение.