Меню

Публичен профил

Stefan

* Premium
ПОТВЪРДЕНИ ПРОФИЛНИ ДАННИ
Телефонен номер Да
Имейл адрес Да
Банкова сметка Да
Здравейте! Казвам се Стефан и съм уеб дизайнер с богат опит в създаването на сайтове, които не само изглеждат добре, но и работят безпроблемно. Обичам да превръщам сложните идеи в чисти, атрактивни и лесни за използване интерфейси. С години работа зад гърба, съм имал възможността да разработвам както корпоративни сайтове, така и онлайн магазини.

Използвам Sketch, Figma и Adobe Creative Suite за дизайн на интерфейси и графични елементи, осигурявайки висока детайлност и прецизност във всяка моя работа. Освен тези основни инструменти, разполагам и с други технически умения, които допринасят за цялостното качество и функционалност на проектите, по които работя.

Владея свободно HTML и CSS, което ми позволява не само да прецизирам дизайна, но и да работя ефективно с разработчици, като адаптирам дизайните така, че да са оптимизирани и лесни за техническа реализация. Това подпомага гладката трансформация на визуалните концепции в технически изпълнения.

Използвам WordPress и WooCommerce за създаване на функционални корпоративни сайтове и ефективни онлайн магазини, фокусирани върху подпомагането на постигането на бизнес целите на клиентите.

Портфолио: https://stefan.bg/
Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент
До момента няма написани отзиви за този профил!

Възможни начини за комуникация с потребителя по време на работа:


Добавяне на Stefan във Вашия списък с Партньори.





Качете вашия банер тук