Меню

Проект

СЕО копирайтър с опит в нишата на "висшето образование"

Здравейте,
Търся СЕО копирайтър с опит в нишата на "висшето образование".

Става въпрос да се напишат няколко информативни статии на български от сорта на "Как се пише..." "Как се прави..." и т.н.

Повече информация, мога да дам на лично съобщение, на тези, които са склонни да помогнат. Желателно е да оставите и имейл, понеже сайта има лимитирани лични съобщения :).

Цената е по договаряне, като ще плата предварително.

От вас ще изискам да ми докажете предварително, че имате опит в тази област, като референция, препоръка или портфолио.

Избягвам да използвам напълно генериран AI content, а и да се надяваме, че Google ще предпочете написаното от експерт, а не от AI.

Ако все пак ChatGPT ви помага за идеи, мога да ви предоставя готов акаунт с GPT 4 за ваша помощ.

Бих сложил и backlink към ваш сайт, но в момента съм с 0 DА и не мисля, че ще ви е от полза. Ако за бъдеще го вдигна, винаги сте добре дошли.
Моля, да няма сърдити, ако все пак не успеем да се договорим за цена или не стигнем до общо споразумение. Ще изчакам вашите предложения и ще избера някого.

Кандидати // 3

Свиване
  • Кандидат
  • Arim13     С опит в тази сфера - 10 години професионален опит. Имам 2 висши образования, първото е “Българска филология”. Завършила съм с 6.00. Наясно съм с OpenAi chatbot, ползвам го от гледна точка да проуча възможностите му. Ще се справя по-добре от него като стил и изказ. В момента извлича добре информация, но прави много повторения и звучи като слон в стъкларски магазин.
    Но от декември има голям напредък, понякога ме изумява…
    За цена ще се договорим.???? Имам портфолио в профила и имейл. Пишете ми на него. Мога да ви изпратя мои разработки. Работя в срок, точно, поддържам връзка с възложителя и спазвам изискванията.
    1. Aктивност:
    2. 80%
    80%
  • 3 дни

  • Кандидат
  • Александра Христова     Здравейте,
    AI content не използвам, ChatGPT не ми помага, не ползвам. Ползвам себе си за създаване на текстове, с логат опит, което ме кара да вярвам че моем да си бъдем полезни. С опит в тази сфера - вече 7 година се занимавам с копирайтинг. В профила ми имам портфоло, сфера ""образование" не е тайна, дори и да не съм я посочила в портфолиото си, в профила ми има и мейл, пишете ми там. Наистина искам да работим заедно. Работя в срок, точно, поддържам връзка с възложителя и спазвам изискванията.
    1. Aктивност:
    2. 60%
    60%
  • 7 дни




Качете вашия банер тук