Меню

Публичен профил

*

Eveda Design

  • 2 отзива, 8 участия
  • Тарифа: 40 лв./час

Визитка

Изграждане на уеб сайтове, администраторски панели и платформи . Технологии (php (oop,mvc,laravel,symphony), ajax,jquery,css, mysql ...)
  • Местонахождение: Пловдив
  • Потребителят Eveda Design все още не е потвърдил въведения при регистрация имейл адрес!
    Поради тази причина потребителския акаунт е възможно да бъде ограничен във времето или закрит.

Умения:


Изпращане на съобщение
Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент

Списък с отзиви

Здравейте, Наех тази фирма за направата на нов уеб сайт за персонализирани стоки, след като се свъраха с мене на Freelancer.bg. Имах доста резерви, дали ще се справят и дали ще изпълнят всичко по договора. В крайна сметка, въпреки всичките ми изисквания те се справиха много добре. Момчето което са занимаваше със сайта ми , имаше търпение и добро отношение, изпълнявайки всички детайли които исках ( а те не бяха малко ). Аз съм перфекционалист и трудно може да ми се угоди, но те се справиха много добре, на прилична цена. Горещо препоръчвам на хората, които имат колебания или резерви спрямо тази фирма, да се възползват от професионализма на тези IT специалисти...ще останат мн доволни.
Angel / 05.03.2018 / Оценка: 6
Държа да отбележа, че пиша този отзив, за да предпазя хората, които ще се обърнат за съдействие към тази фирма - не си губете времето и средствата! Сайтът ми беше предаден с непочистена и непреведена тема, липсваха основни части, необходими за нормалното функциониране на всеки сайт, много голяма част от файловете останаха в работната версия на сайта и не бяха прехвърлени, липсваше sitemap, липсваше отметка за GDPR съгласие при оформяне на поръчка, формата за контакт представляваше поле за мейл, име и бутон изпрати (без поле за съобщение), начална страница - пълна с деактивирани и непремахнати части (в резултат, на което - ужасно бавна скорост на целия сайт, съставен от 10 малки статии) и тн. Мога да продължавам още дълго с изброяването. С две думи - изключителна немарливост и некомпетентност!
КАнастасова / 03.07.2021 / Оценка: 2