Меню

Публичен профил

*

Светлана Маринова

  • 2 отзива, 74 участия
  1. 80%

Визитка

Завършила съм "Българска филология" в СУ "Климент Охридски" през 1989г. с литературоведска специализация. Имам 14 години преподавателски опит в средното образование. Ползвам и английски език - имах собствен бизнес в Лондон в периода 2001 - 2005г. Редактирала съм художествени текстове за издателствата "Егмонт", "Сиела", "Арка", "Персей". Създавам оригинално текстово съдържание за уеб сайтове. Притежавам много добра езикова култура, опит в работата с текстове от различни сфери на общуване, работата ми е прецизна и с внимание към отделния детайл. Спазвам уговорените срокове. Предлагам следните услуги: създаване на оригинални статии за уеб съдържание (работа с ключови думи, предложени от клиента; 80-90% оригиналност, тествана с програмата ЕтхтАнтиплагиат), редактиране и коригиране на текстове на български език, само коригиране на текстове на български език, бърз и качествен набор на текстове с MS Word 2013, транскрибиране на аудиофайлове на български език (удобство за професионални преводачи, които предпочитат устните преводи и ползват безплатната програма OmegaT), преводи от английски език на български, Internet research.
  • Местонахождение: Силистра

Умения:


Потребителска активност:


Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент

Добавяне на Светлана Маринова във Вашия списък с Партньори.


Списък с отзиви

Светлана е с висока езикова култура, изключително отговорна, има око за детайлите. Тя е редактор на българския текст на моите двуезични книжки. Критична, но и позитивна. Препоръчвам я!
Milena Mitashova / Оценка: 5
Светлана е изключителен професионалист. Етична, точна и коректна стане ли въпрос за срокове и свършена работа! Притежава стоическо търпение, невероятно богата езикова култура и око за най-дребните детайли! За мен бе истинско удоволствие да работя с нея! Силно я препоръчвам!
LadyJ / Оценка: 5

Ако профилът на Светлана Маринова е привлякъл Вашето внимание, можете да започнете нова кореспонденция чрез изпращане на директно съобщение.