Меню

Публичен профил

*

mara_ergin

  • 0 отзива, 69 участия
  1. 40%

Визитка

Заниманията ми и интересите ми като цяло са разнообразни и голяма част от тях са свързани със създаване, оформяне и превеждане (с езиците български, английски, испански и руски) на текст от различен характер. Писането и преводите ми включват: авторски текстове, поезия, вкл. за песни, проза, статии на теми, свързани със здраве, психология, междуличностни отношения, есета, описания, резюмета, автобиографии, образци. различни видове писма, художествена литература, филмови сценарии. Предпочитам работата онлайн, но приемам също така преводи лице в лице и поръчки на място, ако са в рамките на моя град и околностите (Бургас и региона). Бих приела и предложения в други градове на страната, но само при гарантирано заплащане на транспортните разходи от страна на клиента.
Притежавам сериозен опит в Англия, където, в продължение на 2 години, бях преводач основно за социални служби, институции за деца в риск, при медицински прегледи, здравни консултации, администрация - работа с общини и правителствени организации, помощ при криминални казуси и др. случаи.
Предлагам също услугите си за набиране на текстове - както на български, така и на английски.
При изпълнение на всяка моя задача гарантирам перфектни правопис, граматика и стил.

Умения:


Потребителска активност:


Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент

Добавяне на mara_ergin във Вашия списък с Партньори.


До момента няма написани отзиви за този профил!

Ако профилът на mara_ergin е привлякъл Вашето внимание, можете да започнете нова кореспонденция чрез изпращане на директно съобщение.