Меню

Публичен профил

*

Ива

  • 0 отзива, 40 участия
  1. 30%

Визитка

Здравейте!

Предлагам писане на уникални статии на разнообразни тематики на български и английски език, ако обаче преценя, че няма да мога да се справя с дадена тема си запазвам правото да отказвам поръчки. Съответно предлагам и преводи от и на английски език. Също така разполагам и с човек, който проверява статиите и преводите за грешки.

Дълго време се занимавах главно с преводи на видеоклипове и писане на блог постове, тоест имам повече опит в тази сфера. Също така мога да добавя субтитри на вашият клип или филм, като за целта използвам специална за целта програма.

Освен това предлагам и добавяне на продукти в онлайн магазини, пренаписване на статии за новинарски сайтове, както и подбор на най=четените статии за вашия сайт

Работила съм с доста от системите за онлайн магазини и с WordPress, така че ако в работата се наложи да бъдат използвани няма да има нужда от въвеждащо обучение!

Цените са по договаряне!

Благодаря Ви за отделеното внимание!

Умения:


Потребителска активност:


Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент

Добавяне на Ива във Вашия списък с Партньори.


До момента няма написани отзиви за този профил!

Ако профилът на Ива е привлякъл Вашето внимание, можете да започнете нова кореспонденция чрез изпращане на директно съобщение.