Меню

Публичен профил

Димитър Димитров

*
ПОТВЪРДЕНИ ПРОФИЛНИ ДАННИ
Телефонен номер Не
Имейл адрес Не
Банкова сметка Не
Мога да пиша.
Пиша на социални теми и имам повече от 10 г. опит в изработване на социални анализи във водещи български издания. Писал съм сериозни социални текстове за международни организации. Станах още по-добър след като завърших магистърската си степен по Social Development Practice в London Metropolitan University.

Обичам да пътувам. В писането, свързано с туризъм, съм много добър. Пътувам от време на време в страната, а няколко пъти годишно и в чужбина. Бил съм в почти всички европейски страни, а за кратко и в САЩ. Физически най-далече съм стъпвал на брега на индийския океан в ЮАР.

Мога да превеждам от български на английски и обратно. Работил съм като преводач за няколко агенции. Превеждал съм предимно социални текстове, текстове свързани с програми и проекти на ЕС, но и юридически и спортни текстове.

Мога да пиша проектни предложения - на български и английски език. Много съм добър в идеите за социално включване на уязвими групи - етнически малцинства, мигранти, деца, образование, възрастни хора, деца без родители и др.

Искам да се науча да снимам така, че да предавам своето усещане за моментното състояние на околния двят върху снимката. Надявам се някой ден да да се доближа до тази цел поне малко.

Смятам, че светът може да е по-добър и от нас зависи това да се случи. Моят принос са нещата, които пиша.

Работя добре и винаги в срок. Взаимното уважение е важно, защото приемам всеки проект и всяка инициатива сериозно, отговорно, а често и като личен ангажимент. Понякога трудно се оставям да бъда убеден, но веднъж приел идеята, се боря за нея докрай!

За това с мен се работи лесно. Без разправии, скандали и конфликти. Ако все пак от някъде изскочи конфликтен момент се стремя да го разрешавам бързо и почти винаги успявам.

Гледам сериозно на живота, но не и на себе си. А чувството за хумор помага във всяка ситуация!
Димитър Димитров не е попълнил своите умения.
Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент
До момента няма написани отзиви за този профил!

Възможни начини за комуникация с потребителя по време на работа:

Потребителят не е отбелязал други начини за комуникация в профила си!

Добавяне на Димитър Димитров във Вашия списък с Партньори.





Качете вашия банер тук