Меню
Уважаеми потребители,
Поради сигнал за неправомерен достъп на външно трето лице до нашите системи, всички потребителски пароли са анулирани. За да продължите да ползвате сайта, моля възстановете достъпа си по стандартния начин и си създайте нова парола за достъп – различна от предходната.
Благодарим Ви!

Публичен профил

*

unindex

  • 2 отзива, 7 участия
  1. 40%

Визитка

Уеб дизайн, графичен дизайн, предпечатна подготовка, FrontEnd и BackEnd Development. Дизайнът се заплаща по предварително договорена цена, същото важи и за предпечатната подготовка. Програмирането се заплаща на час. Държа на сроковете си и не работя с нови клиенти без авансово плащане! Очаквам Вашите запитвания.

Умения:


Потребителска активност:


Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент

Добавяне на unindex във Вашия списък с Партньори.


Списък с отзиви

Изключителен професионалисъм, коректно отношение, стриктен в изпълнението на сроковете и изключително високо ниво на работа.
/ Оценка: 5
Изключително безотговорен. Ангажирах го за изработка на лого дизайн на сайт и 2 дни след крайния срок се оказа, че изобщо не го е започнал. По никакъв повод не плащайте аванс.
Softlex / Оценка: 1

Ако профилът на unindex е привлякъл Вашето внимание, можете да започнете нова кореспонденция чрез изпращане на директно съобщение.