Меню

Публичен профил

Georgi Georgiev

*
  • София
    10 лв./час
ПОТВЪРДЕНИ ПРОФИЛНИ ДАННИ
Телефонен номер Не
Имейл адрес Да
Банкова сметка Не
Аз съм графичен дизайнер с опит в създаването на визуални елементи за бизнеси и марки. Създаването на уникални и креативни дизайни за мен е като хоби, което ми позволява да изразявам себе си и да помагам на другите да постигнат своите цели.

Моите умения включват работа с програми като Adobe Photoshop, Illustrator и InDesign, както и знания в работата с цветове, форми, шрифтове и композиция. Моите силни страни включват способността ми да анализирам и интерпретирам потребностите на клиентите и да ги превръщам във визуални елементи, които отразяват тяхната индивидуалност и ценности.

Работя бързо и ефективно, като се стремя да внеса креативността си във всеки един проект. Възможността да създавам неща, които имат голямо въздействие върху бизнеса на моя клиент и да виждам успеха им ме карат да се чувствам мотивиран и да давам най-доброто от себе си.

Възможността да работя в екип ме кара да се чувствам комфортно и ме кара да се развивам като професионалист, като съм готов да чуя мнението на другите и да работя заедно с тях за постигане на общата ни цел.

Накрая, аз съм мотивиран да продължавам да развивам уменията си и да създавам вдъхновяващи визуални елементи за всеки един проект, който получа.
Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент
До момента няма написани отзиви за този профил!

Възможни начини за комуникация с потребителя по време на работа:


Добавяне на Georgi Georgiev във Вашия списък с Партньори.





Качете вашия банер тук