Меню

Публичен профил

Пламен Красимиров Петков

*
  • Велико Търново
    10 лв./час
ПОТВЪРДЕНИ ПРОФИЛНИ ДАННИ
Телефонен номер Не
Имейл адрес Не
Банкова сметка Не
Агро Контрол ЕООД и БГ Медия - въведохме нови стандарти в агромейдийния бизнес, въведохме дропшипинг в аграрния бизнес! - Това е супер яко! Който няма понятие от аграрния сектор - всичко иновативно и модерно свързано с интернет, маркетинг и т.н. там влиза последно и хипер трудно! Щом дропшипингът работи за машини по 2-3хил лева бройката значи няма невъзможни неща!

Портал12 ООД - Разработване на Портал за духовно развитие. В рамките на шест месеца, само четири човека екип, постигнахме 20 000 уникални посещения на ден.

Търговски сътрудник и сайт администратор
в АгриГейт Медия ООД - Ежедневно администриране на специализирани уеб портали в агросектора; работа с рекламен софтуер; изготвяне на оферти за техника, фирмени профили и съдържание по СЕО параметри; кореспонденция и срещи с клиенти; отразяване на презентации и специализирани изложения.

Търговски Представител в Карлсберг България АД - Спазване стратегията и таргетите на компанията: разширяване портфолиото от клиенти, увеличаване обема продажби, екзекуция на промоционални активности, мърчандайзинг, следене развитието на пазара и конкуренцията, работа с дистрибутори.

Подробното CV има за цел да удостовери значителния професионален опит на отговорни длъжности, което е свързано с: изключително бърза адаптация във всеки бизнес сектор; flexible, meeting deadlines, самоорганизация на работния процес, онлайн и офлайн контакти с бизнес клиенти и партньори, изпълняване зададени таргети, други
Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент
До момента няма написани отзиви за този профил!

Възможни начини за комуникация с потребителя по време на работа:

Потребителят не е отбелязал други начини за комуникация в профила си!

Добавяне на Пламен Красимиров Петков във Вашия списък с Партньори.





Качете вашия банер тук