Меню

Публичен профил

*

Deboq

  • 0 отзива, 7 участия
  1. 30%

Визитка

Ако ви трябва наистина интересен текст, който да грабне аудиторията, попаднали сте на правилния човек. Ако искате нещо хумористично и сатирично – аз съм вашият човек. Ако се нуждаете от анализ, изпъстрен с неповторими метафори, в който се прокрадват хумор, сатира и ирония - пак сте попаднали на правилния човек. Ако ви трябва сценарий за забавно-развлекателно предаване, интересен скеч – свържете се с мен. Пиша също разкази, романи, новели, стихотворения на различна тематика. Наскоро издадох криминална книга. Казва се „Престъпни мисли“.

Още в четвърти клас получих награда за първия акростих в живота си. Отново в четвърти клас съчиних една трета от приказката за домашно по време на час и никой не разбра, че не чета от тетрадката, а творя в момента.

Живея в Русе. Не че има значение за текстове, пращани по интернет. Но в книгата ми „Престъпни мисли“ не само че действията в част от произведенията не се развиват в Русе, а изобщо не се случват в България, дори не в Европа. И всички ме питат: „Ама наистина ли никога не си бил на тия места“. Ползвам въображението си и от най-елементарна ситуация в главата ми се ражда цял сюжет за произведение. Който развивам.

Занимавал съм се и с директен маркетинг. Омагьосвах клиентите. Също така съм създавал уеб страници с HTML, CSS, Flash. Имам опит и като редактор в уеб сайт.
  • Местонахождение: Русе

Умения:


Потребителска активност:


Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент

Добавяне на Deboq във Вашия списък с Партньори.


До момента няма написани отзиви за този профил!

Ако профилът на Deboq е привлякъл Вашето внимание, можете да започнете нова кореспонденция чрез изпращане на директно съобщение.