Меню
Уважаеми потребители,
Поради сигнал за неправомерен достъп на външно трето лице до нашите системи, всички потребителски пароли са анулирани. За да продължите да ползвате сайта, моля възстановете достъпа си по стандартния начин и си създайте нова парола за достъп – различна от предходната.
Благодарим Ви!

Публичен профил

*

Deboq

  • 0 отзива, 7 участия
  1. 30%

Визитка

Ако ви трябва наистина интересен текст, който да грабне аудиторията, попаднали сте на правилния човек. Ако искате нещо хумористично и сатирично – аз съм вашият човек. Ако се нуждаете от анализ, изпъстрен с неповторими метафори, в който се прокрадват хумор, сатира и ирония - пак сте попаднали на правилния човек. Ако ви трябва сценарий за забавно-развлекателно предаване, интересен скеч – свържете се с мен. Пиша също разкази, романи, новели, стихотворения на различна тематика. Наскоро издадох криминална книга. Казва се „Престъпни мисли“.

Още в четвърти клас получих награда за първия акростих в живота си. Отново в четвърти клас съчиних една трета от приказката за домашно по време на час и никой не разбра, че не чета от тетрадката, а творя в момента.

Живея в Русе. Не че има значение за текстове, пращани по интернет. Но в книгата ми „Престъпни мисли“ не само че действията в част от произведенията не се развиват в Русе, а изобщо не се случват в България, дори не в Европа. И всички ме питат: „Ама наистина ли никога не си бил на тия места“. Ползвам въображението си и от най-елементарна ситуация в главата ми се ражда цял сюжет за произведение. Който развивам.

Занимавал съм се и с директен маркетинг. Омагьосвах клиентите. Също така съм създавал уеб страници с HTML, CSS, Flash. Имам опит и като редактор в уеб сайт.
  • Местонахождение: Русе

Умения:


Потребителска активност:


Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент

Добавяне на Deboq във Вашия списък с Партньори.


До момента няма написани отзиви за този профил!

Ако профилът на Deboq е привлякъл Вашето внимание, можете да започнете нова кореспонденция чрез изпращане на директно съобщение.