Меню

Публичен профил

*

Tutti Frutti Creative

  • 0 отзива, 0 участия
  1. 30%

Визитка

Казвам се Надя, но може да ме наричате накратко Нани!
Аз съм графичен дизайнер и фотограф. Моята отличителна черта е, че съм различна и възприемам света по уникален начин. Работя като графичен дизайнер от 2007 година. Правя всичко с голяма всеотдайност и внимание към детайлите. Винаги се старая да давам най-доброто от себе си при всяка нова задача. Тласната от желанието да се чувствам свободна през месец май 2015 реших да започна моето приключение като създател и дизайнер на свободна практика.

Светът е голям и има нужда от хора-вдъхновения, които да сътворяват нови неща. Аз се стремя, да правя неща, които да вдъхновяват и да носят приятни чувства у хората, които се докосват до тях.

Студиото е място където мога да изразя себе си, да се занимавам с това което ми харесва и да се сдобия с нови приятели, които да ме вдъхновяват и да ми позволят да развивам въображението си.

Мога да създам и подновя идентичност на фирма с лого и шрифт, мога също да оформя художествено печатни материали и опаковки, на рекламни площи за вестници и списания, външна реклама, изложбени щандове, рекламни дисплеи, уеб дизайн и др.


Студиото също така предлага:


Продуктова, рекламна и каталожна фотография
Създавам професионални кадри за изработката на различни рекламни решения. Като графичен дизайнер мога да Ви предложа отлично кадрирани и композирани кадри, които да станат част от рекламно Ви послание. Всеки един кадър ще бъде съобразен с разработения дизайн, за да може концептуално елементите на рекламното изделие да се допълват.


Детска и портретна фотография

Разполагам с различни декори за вас и вашите мъничета. Снимам с удоволствие сред природата и обичам усмивките :)))


Можете да ми се обадите по всяко време за да обсъдим Вашите идеи.
  • Местонахождение: София
  • Тарифа: 20 лв./час

Умения:


Потребителска активност:


Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент

Добавяне на Tutti Frutti Creative във Вашия списък с Партньори.


До момента няма написани отзиви за този профил!

Ако профилът на Tutti Frutti Creative е привлякъл Вашето внимание, можете да започнете нова кореспонденция чрез изпращане на директно съобщение.