Меню

Публичен профил

*

Цветан Петров Gwd

  • 0 отзива, 36 участия
  1. 40%

Визитка

Ние сме „Global Web Design BG“, професионален технически екип за разработване и изграждане на уеб сайтове, уеб софтуери, мобилни приложения, рекламни кампании и интегриране. Основани сме 2008 година и сме се регистрирали 2009 година, когато е направен и съществуващият ни сега уеб сайт. Дейността ни премина през много фази и съдружия преди да успеем да съберем изключително добрият ни екип. Гордеем се със екипа който имаме и разполагаме в момента. Френски, Немски и Индийски специалисти с висока степен и квалификация, ние постигаме това, което другите само ви обещават.
Обичаме да следим новостите на пазара и да се оптимизираме, за да можем да предложим на нашите клиенти това, което търсят по подходящ, модерен и гъвкав начин. Не спираме пред нищо за да направим вас, нашите клиенти щастливи и успешни. Развиването на вашият бизнес е важно за нас!!!
Методиките ни на работа са по западен стандарт, което гарантира и качеството в нашите продукти, услуги и краен резултат.
  • Местонахождение: Пловдив

Умения:


Потребителска активност:


Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент

Добавяне на Цветан Петров Gwd във Вашия списък с Партньори.


До момента няма написани отзиви за този профил!

Ако профилът на Цветан Петров Gwd е привлякъл Вашето внимание, можете да започнете нова кореспонденция чрез изпращане на директно съобщение.