Меню

Публичен профил

*

Maria Gicheva

  • 0 отзива, 20 участия
  1. 40%

Визитка

Казвам се Мария Гичева и се занимавам професионално с дизайн от 2016 година. В момента работя като фрийлансър по различни български и чуждестранни проекти.

Обичам работата си, защото имам възможността да проявя креативността си и в същото време да използвам знанията си по икономика и маркетинг, за да създам дизайн, който е не просто красив, но отговаря на продукта, бизнеса или личността, които представя.

Аз вярвам, че моята работа е комплексна и за нея са необходими повече от дизайнерски и технически умения като това да рисуваш, работиш добре с Illustrator, Photoshop, CSS, HTML, познаваш в детайли WordPress, Joomla, OpenCart и разбираш от SEO оптимизация.

Старая се да подхождам индивидуално към всеки проект. Винаги проучвам пазара, конкурентите и нишата, в която ще се позиционира бизнеса, преди да започна създаването на идейния проект.

Oбичам да рисувам, така че това умение използвам и в работата си. Интересувам се от маркетинг, завършила съм Търговската гимназия в Пловдив и съм бакалъвър по Стопанско управление, което ми дава стабилни икономически познания. Имам опит в продажбите и позиционирането на различни продукти на таргетирани пазари.

Всички тези умения ми дават предимство пред повечето графични и уеб дизайнери, тъй като мога да ви помогна чрез дизайна да позиционирате себе си, бизнеса или продукта си по най-добрия начин на подходящия пазар.

Ако сте в търсене на уеб или графичен дизайнер, който да разбере в детайли вашата идея, да проучи конкурентите ви, да обсъди с вас предимствата и недостатъците им и ще създаде дизайн, който да ви представи в най-подходящата светлина, то ще се радвам да се свържете с мен.
  • Тарифа: 20 лв./час

Умения:


Потребителска активност:


Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент

Добавяне на Maria Gicheva във Вашия списък с Партньори.


До момента няма написани отзиви за този профил!

Ако профилът на Maria Gicheva е привлякъл Вашето внимание, можете да започнете нова кореспонденция чрез изпращане на директно съобщение.