Меню

Публичен профил

Александра Кънева

*
  • София
ПОТВЪРДЕНИ ПРОФИЛНИ ДАННИ
Телефонен номер Не
Имейл адрес Не
Банкова сметка Не
Казвам се Александра Кънева и съм от София. Завършила съм 32 СОУ с засилен изучаване на английски и руски език, а след това и журналистическия факултет на СУ със специалности „Книгоиздаване“ и „Публична комуникация“.
Дълги години съм била част от екипа на издателска къща „Труд“, където през годините на няколко пъти съм променяла сферата си на работа. Занимавала съм се с електронната книжарница на издателството, което включваше администриране на сайта, обработка на заявки, писане на авторски текстове и качване на нови продукти (книги). Също така съм отговаряла за международните авторските права на издателската къща, водила съм преговори за откупуване на права и съм изготвяла ежегодни отчети за продадени бройки. През последните години съм работила като редактор и ПР на издателството – копирайт на слогани и авторски текстове за различни кампании, изготвяне на авторски рекламни текстове за новите заглавия, администриране на страниците на издателството в различни социални мрежи, изготвяне на статии, свързани с книги за 24chasa.bg, организиране на събития и представяния на книги.
От края на 2019 г. съм част от екипа на Кауфланд България в сектор „Маркетинг“, отдел „Дистрибуция“. Работата му тук е предимно административна, свързана с изготвяне на заявка за брошурата на Кауфланд, организиране на доставката и разпространението на брошурата, работа със спедитори, работа със САП и различни видове документи.
Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент
До момента няма написани отзиви за този профил!

Възможни начини за комуникация с потребителя по време на работа:

Потребителят не е отбелязал други начини за комуникация в профила си!

Добавяне на Александра Кънева във Вашия списък с Партньори.





Качете вашия банер тук