Меню

Публичен профил

Петя Милева

*
ПОТВЪРДЕНИ ПРОФИЛНИ ДАННИ
Телефонен номер Не
Имейл адрес Да
Банкова сметка Не
Като фоторедактор и копирайтър на свободна практика предлагам професионални услуги за клиенти, търсещи висококачествено редактиране на изображения и творчески копирайтинг. С богат опит в Adobe Photoshop, Lightroom и Canva, специализирам в редактиране на изображения за електронна търговия, социални медии и печатни публикации. Независимо дали клиентите изискват основно ретуширане, корекция на цветовете или по-сложна манипулация на снимки, аз съм опитна в предоставянето на зашеметяващи резултати навреме и в рамките на бюджета.

В допълнение към моите умения за редактиране на изображения, имам талант да създавам завладяващи текстове, които привличат вниманието на целевата аудитория. От описания на продукти и публикации в блогове до надписи в социалните медии и имейл бюлетини, мога да напиша ангажиращо съдържание, което предава желаното послание по ясен и стегнат начин.

Като цяло, аз съм универсален и надежден фрийлансър, който се е ангажирал да предоставя изключително обслужване и да постига изключителни резултати.
Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент
До момента няма написани отзиви за този профил!

Възможни начини за комуникация с потребителя по време на работа:


Добавяне на Петя Милева във Вашия списък с Партньори.





Качете вашия банер тук