Меню

Публичен профил

Мария Самичковска

*
  • София
Професионален преводач с над 20 години опит в превода на общи и специализирани текстове от и на английски език. Втората ми специалност е коректорска и редакторска работа на текстове на български и на английски език.
Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент

Списък с отзиви

Работя с Мария, повече от 5 месеца. Не мога да изразя колко съм благодарен, че работя с нея. Тя има професионално отношение към материалите, строга коректност и желание да изпипа всичко до най-малкия детайл. Това не е просто преводач - благодаря ти Мария !
Vasil Milenkov / 08.08.2023 / Оценка: 6
Изключителен професионалист и човек! Аз съм автор и преди няколко месеца имах мечта - романът ми “Мистерия: Проклятието” да бъде видян от широкия свят. Благодарение на всеотдайността и отличната работа с Мария тази мечта се сбъдна! И не само - книгата стигна ТОП 100 бестселър в Амазон само след месец. А това е велико! Мария успя да предаде целия смисъл и емоцията в текста. И така книгата стигна до хиляди читатели. Видяна е от повече от половин милион души от цял свят! Благодаря ти, Мария! Невероятна си! Веселина Славова, автор на Амазон
Веселина Славова / 08.08.2023 / Оценка: 6
С Мария работихме заедно по превода на робана ми "Забавляващ - Побъркване". Тя спази стриктно всички срокове, обещания и желан подход на работа спрямо мен и екипа ми. Крайния продукт, който получихме от нея е плод на професионална работа вършена с професионализъм, желание и мотивация. Ще работим заедно и за бъдещи проекти.
dbonev91 / 03.12.2023 / Оценка: 6

Възможни начини за комуникация с потребителя по време на работа:


Добавяне на Мария Самичковска във Вашия списък с Партньори.

Качете вашия банер тук