Меню

Публичен профил

Мария Самичковска

*
  • София
Професионален преводач с над 20 години опит в превода на общи и специализирани текстове от и на английски език. Втората ми специалност е коректорска и редакторска работа на текстове на български и на английски език.
Можете да се свържете с мен на m.samichkovska@gmail.com.
Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент

Списък с отзиви

Работя с Мария, повече от 5 месеца. Не мога да изразя колко съм благодарен, че работя с нея. Тя има професионално отношение към материалите, строга коректност и желание да изпипа всичко до най-малкия детайл. Това не е просто преводач - благодаря ти Мария !
Vasil Milenkov / 08.08.2023 / Оценка: 6
Изключителен професионалист и човек! Аз съм автор и преди няколко месеца имах мечта - романът ми “Мистерия: Проклятието” да бъде видян от широкия свят. Благодарение на всеотдайността и отличната работа с Мария тази мечта се сбъдна! И не само - книгата стигна ТОП 100 бестселър в Амазон само след месец. А това е велико! Мария успя да предаде целия смисъл и емоцията в текста. И така книгата стигна до хиляди читатели. Видяна е от повече от половин милион души от цял свят! Благодаря ти, Мария! Невероятна си! Веселина Славова, автор на Амазон
Веселина Славова / 08.08.2023 / Оценка: 6
С Мария работихме заедно по превода на робана ми "Забавляващ - Побъркване". Тя спази стриктно всички срокове, обещания и желан подход на работа спрямо мен и екипа ми. Крайния продукт, който получихме от нея е плод на професионална работа вършена с професионализъм, желание и мотивация. Ще работим заедно и за бъдещи проекти.
dbonev91 / 03.12.2023 / Оценка: 6
Много съм доволна от работата си с Мария, препоръчвам.
Kalina / 08.12.2023 / Оценка: 6
С Мария се работи много леко и приятно. Тя е истински професионалист и няма да сгрешите, ако й се доверите. Ще продължавам и занапред да работят нея и се радвам, че я открих. Благодаря, Мария!
КАнастасова / 14.12.2023 / Оценка: 6
Високо ниво на работа с текст. Човешки, лесен, приятелкси път на комуникация. Коректност по отношение цена и срокове, прозрачни и ясни правила. Мария е прекрасна, ефективна, отговорна и трудолюбива. Ако се съгласи да работи с Вас, сте в сигурни редакторски и коректорски ръце. Алекс Горанов
Alex G / 14.12.2023 / Оценка: 4
Днес все повече оценям шанса да попадна на отговорни и коректени хора. Радвам се, че имах възможността да работя с Мария. Освен професионализма, който притежава, Мария грабва и с топлото и човешко отношение, със своята автентичност. Впечатлена съм от отношението, което показва към работата си. В моят случай, като редактор и коректор, тя се свърза с текста, героите в историите емоционално, което направи съвместната ни работата истинско удоволствие. Благодаря, Мария!
Деница Велкова / 31.01.2024 / Оценка: 6
Много съм доволен от услугите на Мария. Професионалист на високо ниво с много добър поглед над нещата!
bluefire / 20.02.2024 / Оценка: 6
Мария беше изключително коректна и професионална, с нея се работи много приятно. Хареса ми колко бързо ми отговаряше, когато имах въпроси, а също и колко добра работа свърши по редакцията на романа ми - препоръчвам я горещо! Г. Здравков
Георги Здравков / 16.03.2024 / Оценка: 6
Свързах се с Мария за превод на книга. Скоростта с която се справи, и качеството на работата ѝ са впечатляващи и достойни за уважение. Освен с професионализъм, тя се отличава и с човешко и топло отнощение към клиентите си. С удоволствие бих се възползвал от услугите ѝ отново.
Ивайло Матков / 12.04.2024 / Оценка: 6

Възможни начини за комуникация с потребителя по време на работа:


Добавяне на Мария Самичковска във Вашия списък с Партньори.





Качете вашия банер тук