Меню

Публичен профил

Синди Стефанова

*
  • София
Здравейте! Приятно ми е, аз съм Синди.

Аз съм психолог по образование, психотерапевт и дигитален маркетолог в обучение и фрилансър по професия!

Превеждам книги и статии от английски на български език. Професионално съм превеждала автобиографична книга за издателство (предстои да бъде пусната на пазара), както и множество статии на тема бизнес, икономика и финанси, публикувани в онлайн вестник. Разбира се, превеждам и на теми, различни от гореизброените!

Имам опит в прочуването и писането на статии както на английски, така и на български език, и мога да ви помогна със създаването на прекрасно съдържание за Вашия уебсайт!

Винаги съм старателна във вършенето на заданието, което ми е възложено и имате гаранция, че ще бъде направено по най-добрия възможен начин!

От дете говоря английски, била съм в английска гимназия и в университета уча специалност на английски език. Умея да хващам тънкости в езика, да работя с фразеологизми и идиоми и да им намирам съответните (понякога креативни) преводи. Вниманието ми към детайлите определено е една от силните ми страни, които ми помагат много и в преводите, и в писането на статии, и олекотяват работата на редакторите после. :)
Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент
До момента няма написани отзиви за този профил!

Възможни начини за комуникация с потребителя по време на работа:


Добавяне на Синди Стефанова във Вашия списък с Партньори.





Качете вашия банер тук