Меню

Публичен профил

Катерина Арсенова

*
  • Благоевград
Здравейте,
Казвам се Катерина Арсенова и завърших Американския университет в България със специалности Бизнес, Журналистика и Mасови Kомуникации. Страстта ми е свързана с проекти, които включват дизайн и дигитален маркетинг.

Наскоро завърших програмата за дистанционно обучение по дигитален маркетинг в SoftUni, където получих сертификати по курсове като SEO, Google Analytics, Email Marketing, Facebook, Content Writing и Google Ads.

Един от проектите, с които съм горда, е Katerina Guest House. Можете да го разгледате на https://katerinaguesthouse.com. Създаването на концепцията на бранда, уебсайта, управлението на социалните мрежи и създаването на привлекателно съдържание допринесоха значително за онлайн присъствието и увеличението на приходите с 42% през 2022 г.

През месеците юли - ноември 2023 г., прекарах стаж в SEOMAX България, където работих по проекти свързани с дигитален маркетинг за различни бизнеси - от козметични марки, часовници и матраци до магазини за соларно осветление. Научих важността на спазването на правилата, точността, създаването на онлайн кампании, взаимодействието със собствениците на бизнеси, подготовката на анализи, работата с бюджети и намирането на правилната целева аудитория за успешни продажби.

Очаквам с нетърпение възможността да обсъдим как моите умения се вписват във вашите бизнес цели. Вярвам, че мога да допринеса ефективно с умения като подготовка на индивидуални бизнес планове, дигитален маркетингов план, Google Ads, Facebook Ads, WordPress, Canva и създаване на съдържание.
С най-добри пожелания,
Катерина Арсенова
Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент
До момента няма написани отзиви за този профил!

Възможни начини за комуникация с потребителя по време на работа:


Добавяне на Катерина Арсенова във Вашия списък с Партньори.





Качете вашия банер тук