Меню

Публичен профил

v al antalavicheva

*
Здравейте! Аз съм отдаден маркетингов професионалист с над 7 години опит в управлението на марки и стратегическото изпълнение на кампании, като съм работил в водещи агенции като Ogilvy и The Smarts. Моят опит обхваща няколко лидера в индустрията като QUEENS, PURINA в Nestlé и Aroma Cosmetics - Zdrave и Aroma Color, демонстрирайки моята способност да се адаптирам и да постигам успехи в разнообразни маркетингови среди.

???? Умения и Експертиза

Стратегически маркетинг и развитие на марки: Доказан опит в създаването на маркетингови стратегии, които резонират с целевите аудитории и стимулират ангажираността с марката. Умел в установяването и поддържането на идентичност на марката, осигурявайки последователност по всички маркетингови канали.
Управление на кампании: Експертност в надзора на дизайна и изпълнението на обширни маркетингови кампании от концепция до анализ.
Планиране на медии: Умения в планирането и изпълнението на медийни стратегии, които максимизират обхвата и въздействието.
Изграждане на марка: Умел в подобряването на видимостта и лоялността на марката чрез иновативни маркетингови инициативи и ефективно разказване на истории. Опитен в създаването на запомнящи се марки, които се свързват емоционално с потребителите.
Развитие на продукти: Опитен в тясно сътрудничество с продуктови екипи за разработване на нови продукти, които отговарят на пазарните нужди и надминават очакванията на клиентите. Умел в провеждането на пазарни проучвания, определянето на спецификации на продуктите и пускането на продукти, които укрепват силата на марката.
Междуличностни взаимодействия и сътрудничество в екип: Твърдо убеден в силата на екипната работа и междуличностните отношения за насърчаване на бизнес растежа и иновациите.
Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент
До момента няма написани отзиви за този профил!

Възможни начини за комуникация с потребителя по време на работа:


Добавяне на v al antalavicheva във Вашия списък с Партньори.





Качете вашия банер тук