Меню

Проект

Изготвяне на SEO статии на английски език

персонализирани за конкретни градове на територията на САЩ (сайтът е американски) и са част от локалната ни СЕО стратегия. Обемът е 600-1000 думи всеки, уникално съдържание, подбор на ключови думи с широк обхват на търсене. 

Сред основните изисквания са текстът да бъде стилизиран, форматиран, съобразен с изискванията на нишата и с предварително зададените параметри. 

С оглед факта, че цели информираност на американски граждани, се изисква отлично владеене на английски език! 


Моля по обявата да пишат единствено хора с познания в областта на SEO-оптимизацията, владеещи отлично езика! Опит в областта е предимство! 

От кандидатите очаквам кратко представяне, имейл адрес, цена на 100 думи текст, както и времеви диапазон, с който разполагат на седмична база!


В случай на отлично изпълнение на поетите ангажименти по отношение на срок, качество и цена, предлагаме дългосрочно партньорство и по други проекти!


Благодаря предварително!

Кандидати // 4

Свиване
 • Кандидат
 • stiliana3     Здравейте,
  Учител съм по английски език. Имам опит в писането на статии с английски език. Pазполагам със свободно време.
  100 думи- 2 лв
  имейл- [ Моля, не публикувайте линкове и данни за контакт тук, използвайте профила си като визитка, където можете да добавите допълнителна информация за вас и вашата дейност като уеб сайтове, портфолио страници и др. ]
  1. Aктивност:
  2. 40%
  40%
 • 1 дни

 • Кандидат
 • Пламен Василев   Здравейте

  Знам перфектно английски - живял съм в САЩ.

  Писал съм статии преди. Мога да се справя с този вид работа - можете да разчитате на мен.

  За 100 думи взимам 2 лева. На разположение съм с 5 часа свободно време от понеделник до петък.

  Е-мейлът ми е: [ Моля, не публикувайте линкове и данни за контакт тук, използвайте профила си като визитка, където можете да добавите допълнителна информация за вас и вашата дейност като уеб сайтове, портфолио страници и др. ]

  С уважение:

  Пламен
  1. Aктивност:
  2. 40%
  40%
 • 2 дни
Качете вашия банер тук