Меню

Проект

Работа за джобни - продаване на неща

Търся дама, умееща да продава в интернет.

Изискванията са: да пишете грамотно, да умеете да създавате обяви в различни сайтове като Etsy, eBay, Facebook Marketplace, Базар.бг, ОЛХ и други, както и да сте от Пловдив. Можете да започнете и без опит и познания, важното е лека полека да имате резултати в продажбите.

Работата е следната, аз изработвам разни неща от рециклирани материали, но нямам умения и нерви да ги пласирам както трябва в интернет. Това ще е изцяло ваша задача. Трябва да търсите начин нещата да се продадат, може да пускате обяви в горе споменатите сайтове, въобще вие решавате как да ги продавате.

Заплащането е толкова, колкото си сложите вие надценка над моята цена на продукта. За всяко нещо ще договорим цена на която ще го получите от мен (когато имате купувач, тоест не трябва да купувате нещата предварително за да започнете работата), цената ще е по ниска от колкото по принцип ги продавам. Може би около 20 процента по ниска.

Как точно ще се случват нещата- давам ви снимки на продукт който съм изработил, или ако не ви харесват моите снимки ще се срещнем и ще направите ваши снимки. С тях правите обяви, комуникирате с клиенти и така нататък, когато някой пожелае да купи нещо срещаме се, давам ви продукта, давате ми базовата цена и вие го изпращате.

За момента всичко е в начален стадий и изработвам нищожно количество неща, но ако има продажби и интерес ще мисля как да увелича продукцията. Трябва също така да приемете че може да дам и на други хора да продават мои неща или аз самия да си пускам обяви и реклами на различни места, в същото време аз приемам че поради нищожните количества които произвеждам вие можете да работите и с други творци и да продавате техните работи. Ако имате умения и възможност да продавате в чужбина би било най добре, защото там хората повече ценят ръчния труд, а и са с повече възможности.

Ако има развитие дейността, възможно е и по задълбочено сътрудничество, ще ми трябва помощ при закупуване на материали, комуникиране с купувачи, помощ при заснемане и създаване на арт проекти и други.

Ако решите че ви се занимава с тая работа изпратете ми CV, както и какво мислите относно разпространението на продуктите.

И пак казвам всичко е в начален етап, става въпрос за много малко количество единични бройки за сега и не бива да гледате на моята обява като на основна работа или нещо в което ще трябва да влагате много време и усилия за сега.

Можете да потърсите във Фейсбук моята страница с неща - Работилницата на Едуард

  • Затворен
  • Бюджет

Кандидати // 1

Свиване
  • Кандидат
  • Nataliya     Здравейте, имам интерес.
    1. Aктивност:
    2. 10%
    10%
  • 10 дни




Качете вашия банер тук