Меню

Проект

Търся човек за онлайн обучение по Elementor Pro

Търсим човек с цел провеждане на онлайн обучение по основни функционалности на Elementor Pro на база конкретни въпроси и задачи  към съществуващ woo commerce website изграден с Elementor Pro. Срещите ще са онлайн, заплащане на час. Английски език не е задължителен.

  • 10.08.2023
  • KT    
  • Затворен
  • Бюджет

Кандидати // 1

Свиване
  • Кандидат
  • Unlimited Digital Agency     Здравейте,

    Пиша Ви, за да изразя интереса си към предложеното от Вас онлайн обучение по Elementor Pro. Ние от Unlimited Digital сме специалисти с над 7+ години опит в работата с Elementor Pro и WordPress. Нашето портфолио и многобройните доволни клиенти от различни точки на света са доказателство за нашия професионализъм и успешни проекти.

    Моля, разгледайте нашето портфолио тук: [ Моля, не публикувайте линкове и данни за контакт тук, използвайте профила си като визитка, където можете да добавите допълнителна информация за вас и вашата дейност като уеб сайтове, портфолио страници и др. ]
    Вярваме, че чрез нашето опитно и компетентно водено обучение, вашите потребности и въпроси по отношение на Elementor Pro ще бъдат напълно задоволени.

    Предлагаме Ви възможността да ни зададете примерен въпрос или задача, за да демонстрираме практично нашите умения и Вие да прецените дали желаете да работите с нас. Ще се радваме да обсъдим с Вас детайлите по заплащането на час, както и други аспекти от потенциалното ни сътрудничество.

    Очаквам Вашия отговор и се надявам на ползотворно бъдещо сътрудничество! Разгледайте нашето портфолио и ако имате интерес към нашите услуги, не се колебайте да се свържете с нас на телефон [xxx] или на имейл адрес [ Моля, не публикувайте линкове и данни за контакт тук, използвайте профила си като визитка, където можете да добавите допълнителна информация за вас и вашата дейност като уеб сайтове, портфолио страници и др. ]

    С уважение,
    Ивайло Миленков
    Unlimited Digital
    1. Aктивност:
    2. 40%
    40%
  • 1 дни




Качете вашия банер тук