Меню

Проект

Превод на дигитално съдържание - SEO текстове, заглавия, текстове за социални мрежи (от български език на немски език)

Здравейте!

Търсим подизпълнител за адаптация на месечно съдържание за социални мрежи от български език (възможно е и от английски език) на немски език, и преводи на заглавия, думи и други необходими текстове със SEO цел.

Обемът на работата ще включва месечно между 10-12 публикации за социална мрежа (Facebook & Instagram), като дължината на текстовете варира спрямо мрежата и посланието. Ангажимента за преводи за SEO не е месечен, а в определени периоди.

  • Затворен
  • Бюджет

Кандидати // 3

Свиване
  • Кандидат
  • Unlimited Digital Agency     Здравейте,

    С голямо удоволствие прочетох Вашата публикация, и бих искал да представя нашите услуги в областта на преводите и адаптацията на съдържание за социални мрежи.

    Опит и Експертиза:
    Имаме богат опит в превод и адаптация на съдържание. Един от проектите, по които сме работили, е [[ Моля, не публикувайте линкове и данни за контакт тук, използвайте профила си като визитка, където можете да добавите допълнителна информация за вас и вашата дейност като уеб сайтове, портфолио страници и др. ]/]. За този проект не само изработихме уебсайта, но създадохме и цялата текстова съдържание с оптимизиран SEO, което поставя сайта на челни позиции в Дортмунд. Освен това, поддържаме и социалните им профили, като редовно превеждаме техните публикации и други материали на немски език.

    Пробно Решение и Среща:
    Ние сме отворени за изработката на пробно решение, за да може да оцените качеството на нашата работа. Също така сме на разположение за онлайн среща, където да обсъдим Вашите нужди и изисквания по-подробно и да определим най-подходящите решения за Вашата компания.

    С радост очаквам Ваш отговор и възможността да работим заедно за успеха на Вашите инициативи в социалните мрежи. Ще Ви изпратя на лично съобщение контакти, ако имате интерес!

    Поздрави!
    1. Aктивност:
    2. 40%
    40%
  • 2 дни
  • 20 лв.

  • Кандидат
  • Пламен Василев   Здравейте.

    Това предложение за работа ми е много приятно. Имам повече от 7 години опит в областта на преводите с немски език. Учил съм, живял съм и съм работил в Германия и превеждането на различни документи и текстове е сбъдната мечта за мен. Винаги можете да разчитате на моята компетентност.Освен това владея английски език на нивото на родния.
    1. Aктивност:
    2. 40%
    40%
  • 1 дни




Качете вашия банер тук