Меню

Проект

Изработване на скин на форум с HTML, CSS и Java

Имам форум в платформата https://www.forumotion.com/. Вече си има собствен домейн: https://www.bg-magic-world.com/. Накратко идеята на форума е следната:  форум за ролева игра, базирана на света от книгите и филмите за "Хари Потър". Играта се развива писмено. Първо всеки описва накратко своя герой: как изглежда, какъв характер има и т.н. След това героите могат да взаимодействат помежду си, което е същността на ролевата игра. Разработени са правила, по които се развива играта. Не става дума за бизнес, а форум с развлекателна цел.

В момента форумът е с много основен Invision скин, който не е много вълнуващ. За потребителите става все по-важна и визуалната страна, т.е. как изглежда форумът и постовете им. Искам форумът да прилича на тези: https://goldenrpx.jcink.net/index.php?act=idx, https://timewilltell.forumotion.com/, https://jamaisvu22.jcink.net/index.php. За да се направи такова нещо, са нужни сериозни познания в областта на HTML, CSS и Jаva. 

Трябва да се обсъди предварително колко би струвало едно такова нещо. Имам някои идеи, но ще разчитам и на креативността на човека, който ще се захване с това. Наистина целта е да е като посочените линкове.

  • Затворен
  • Бюджет

Кандидати // 3

Свиване
  • Кандидат
  • Максим Ефтимов   Здравейте,интересувам се от вашата обява.Потърсете ме ако решите.
    1. Aктивност:
    2. 20%
    20%
  • 5 дни

  • Кандидат
  • MariaArt   Ще ти спестя малко пари, щом не е комерсиално, а за забавление.
    Избраната от теб форум платформа има множество безплатни теми - [ Моля, не публикувайте линкове и данни за контакт тук, използвайте профила си като визитка, където можете да добавите допълнителна информация за вас и вашата дейност като уеб сайтове, портфолио страници и др. ]/search-a-skin , подобни на тези които си харесал. Просто избери една и я инсталирай. А красивия ефект с дракона и часовника не е създаден със задълбочено програмиране, а с умел графичен дизайн, който персонализира темата
    [ Моля, не публикувайте линкове и данни за контакт тук, използвайте профила си като визитка, където можете да добавите допълнителна информация за вас и вашата дейност като уеб сайтове, портфолио страници и др. ]/attachments/749332494763163839/993599505008177202/DragonFinal.gif
    [ Моля, не публикувайте линкове и данни за контакт тук, използвайте профила си като визитка, където можете да добавите допълнителна информация за вас и вашата дейност като уеб сайтове, портфолио страници и др. ]/img/42132 .
    И ти можеш да намериш лесно в интернет, някакви подобни безплатни елементи, които да използваш съчетани по твой вкус.
    1. Aктивност:
    2. 30%
    30%
  • 1 дни

  • Кандидат
  • shakera     Здравейте! Имам дългогодишен опит в дизайна и разработката на сайтове. Работя с технологиите HTML, CSS и JavaScript. Моля за повече детайли.
    1. Aктивност:
    2. 30%
    30%
  • 10 дни




Качете вашия банер тук