Меню

Проект

Създаване на платформа тип ауктион и базар на стоки

Запитването ми включва:

Изработка на онлайн аукцион и базар за продажба на стоки.


Търся

1.      freelancer или екип, които да създаде функционираща онлайн платформа

2.      допълнително желая след успешно качване на сайта на живо да се оферира и възможност за поддръжка на сайта след пускането му в действие.


Съдържание на проекта:

1.      Продажбите да са в три варианта

a.       Онлайн продажба с наддаване с определени стъпки

b.      Онлайн продажба с наддаване с определени стъпки и заедно с това опция Купи сега за определена от продавача предварително цена

c.       продажба на фиксирана цена при предварително зададен максимален срок от 1 м. за обявата.

След това обявата се архивира в профила на продавача и той може отново да я активира в някой от изброените тук варианти с предварителен преглед и редакция. Валидиране на обявата от администратор. Недопускане на използване на обидни думи или дискриминиращи такива. Редактиране на обява. Спиране/архивиране на обява от продавач или администратор. Докладване на неуместна обява от потребител.

2.      Запитвания само между регистрирани потребители, след валидиране на мейла им от платформата. SSL сертификат на сайта, Вграждане на система за предотвратяване на бот регистриране напр. с решаване на пъзел и др, подобни съвременни функции. Потребителско име, мейл и телефон. За продавачи допълнително две имена. Възможност за криптиране на тази информация на сървъра, т.е. покриване на основни изисквания ЗЗЛД.

3.      Плащания към сайта от купувачите няма да има, а ще е се урежда между продавач и купувач. Възможност за добавяне от продавача на стойност от общо постигната цена за друга цел (напр. дарение с кауза „XYZ“) в два варианта:

a.       Предварително зададен процент от постигнатата продажна цена

b.      Предварително определена от продавача фиксирана стойност

4.      Възможност за VIP обяви срещу такса за сайта. Плащане през Ипей, Банка, Карта и др. съвременни начини за плащане.

5.      Вграждане на реклами банери вкл. на външни рекламодатели, а не само гугъл реклами.

6.      Рейтинг на потребители. Възможност за всеки продавач да си вижда неговите активни обяви и отминали също, както и при негово желания да активира онлайн профил напр. на някои или всички реализирани продажби с пълен архив до 6 м. или само с основни подробности при архив от повече от 6 м. Име_на _сайта/потребителското име на продавача, снимка/аватар. При всяка продажба ще се начислява такса в полза на сайта, както такса ще има и за препоръчани търгове тип VIP.

7.      Възможност за запитвания (писмени съобщения) между купувач и продавач към всяка обява с архив 6м.

8.      Admin Panel

9.      Reporting функции за собственика на сайта през негов профил или през админ панел: брой активни оферти, реализирани оферти до сега или за определен период както и общата им стойност в лв (вкл. и стойността на реализираните каузи), брой потребители и др. с възможност тази информация частично да бъде изобразявана на сайта.

10.  Други не упоменати горе характеристики и менюта, принципно стандартни за такъв тип онлайн платформи (напр. но не само стъпки за създаване или сключване на оферта в сайта, опции за изпращане на стоката, опции за плащане, контакти на сайта, общи условия, мисия и пр.)


11.  Гаранционен период и допълнително перо за офериране:

Основната оферта следва да включва минимум 6 м. отстраняване на бъгове, ъпдейти за защита на сайта и пр. – гаранционен период. Да се упомене изрично, дали авторското право остава за възложителя. Във всеки един от случаите може е допустимо да се сложи информация на сайта, кой е програмист/дизайнер на сайта, напр. Design by Ivan4o с вграден линк за контакт към него (сайт, мейл, телефон).

Също така е препоръчително, който ще го изготви/поддържа да има възможност да отстранява грешки след гаранционния период при нужда и да добавя нови фунции по сайта. Добре е да се упоменат основни условия на такова бъдещо сътрудничество.

12.  Време за изработка, платформа/език на програмиране, опит:

Пишете колко време ще Ви е необходимо и имате ли възможност да издадете фактура. Ако имате опит в областта, предоставете изработени и пуснати онлайн проекти. Дайте подробности за платформата/езика, на който ще програмирате.


  • Затворен
  • Бюджет

Кандидати // 4

Свиване

  • Кандидат
  • vasil rashkov   Здравейте! Имате лично съобщение.
    1. Aктивност:
    2. 20%
    20%
  • 60 дни

  • Кандидат
  • Kiwi   За подобна платорма с изискванията за криптиране и т.н.
    Backend Laravel 10.* (php 8+)
    Front html,css,vue js.
    срок около 2-3 месеца.
    Средна цена :15-20 000.
    Гаранция на изработката 1 година.
    Поддръжка по договаряне.
    Възможност за фактура: да
    1. Aктивност:
    2. 30%
    30%
  • 60 дни

  • Кандидат
  • Web Zenith     Здравейте, изпратихме Ви лично съобщение.

    Поздрави,
    Екипът на Уеб Зенит
    1. Aктивност:
    2. 30%
    30%
  • 111 дни




Качете вашия банер тук