Меню

Проект

Копирайтър за статии на английски език

Във връзка с разширяване на дейността ни, търсим Копирайтър, който да пише уникални статии на английски език, на всякаква тематика. Търсим човек, с който да работим постоянно. Човека, когото търсим, трябва да може да отговаря в срок за написването на дадено количество статии. Цената за статия е по договаряне. Очаквам Вашите оферти за цена, срок за написване на 1 статия на английски с определен брой думи (например 200, 300, 400), придружени със CV и портфолио с линкове към статии на английски, написани от Вас. Също така, моля посочете какъв обем статии и с каква големина можете да пишете в рамките на 1 ден, седмично и месечно и дали имате готовност за възлагане на задачи по всяко време. За повече подробности ще се свържем с одобрения кандидат. Моля да пишат само хора, които могат да се справят със задачата. Предимства: - Предишен опит; - Възможност за писане на други чужди езици; - Възможност за писане на статии на български език; Благодарим на всички проявили интерес, ще се свържем само с одобрените кандидати.

Кандидати // 13

Свиване
 • Кандидат
 • Apollonia Здравейте,
  Казвам се София Василева, завършила съм Американски колеж в София, в момента съм студентка 3-та година в University of Leeds, специалност Computer Science. Занимавам се с писане на статии freelance от 2 години, както и преводи от английски на български. Мога да напиша пробна статия, ако желаете, както и мога да Ви пратя свои такива и CV, ако ми дадете имейл. Писала съм статии за SEO на различни сайтове - WordPress темплети, телефони, лаптопи и други технични описания, както и новини за технологични иновации и туризъм. Изпълнителна съм и имам желание за работа. По принцип за английски статии цената е 30 лева за 3000 думи или 1 лев на 100 такива. За бъгларски статии може да се говорим на по-ниска цена. Мога да пиша грубо по 3000 думи на ден, но това е абсолютният топ.
  Надявам се да съм това, което търсите.
  Поздрави,
  София
  1. Aктивност:
  2. 20%
  20%
 • 1 дни
 • 30 лв.

 • Кандидат
 • dany2206 Здравейте! Бих искала да кандидатствам по обявения от Вас проект. Занимавам се със създаване, редактиране и превеждане на статии с различна дължина и тематика на английски, български и немски език. Завършила съм Гимназия с хуманитарен профил "Свети Свети Кирил и Методий" - град Пловдив, профил "Български и английски език" и Софийски университет "Свети Климент Охридски", специалност "Връзки с обществеността".
  Бих могла да Ви предложа следните цени в зависимост от дължината на статията:
  200 думи - 0.50 стотинки
  300 думи - 1 лев
  400 думи - 1.5 лева
  Бихте ли ми изпратили Вашия имейл, за да Ви изпратя своето СV.
  Изпращам Ви и линк към последния проект, по който работя: ...
  Независимо от обема ще мога да Ви пиша по минимум 5 статии на ден. В зависимост от тематиката и специфичните Ви изисквания броят може да достигне и до 10 и повече статии дневно. С други думи, около 35 статии на седмица и съответно около 140 статии за месец.
  Ако ме одобрите, съм готова да получавам задачи от Вас по всяко време.

  С уважение:

  Даниела Герджикова
  1. Aктивност:
  2. 20%
  20%
 • 1 дни
 • 1 лв.

 • Кандидат
 • abc60 Здравейте!
  Във връзка с обявата, бих желала да кандидатствам. Нямам голям опит в сферата, но съм достатъчно запозната с изискванията, мотивирана съм да се развивам в тази сфера и се надявам да ми бъде даден шанс. Владея английски език на задоволително за идеята на проекта ниво. Имам издадени сертификати, положени държавни зрелостни изпити и държавен изпит по езика. Работя с английски всеки ден.
  Относно изискванията за посочване на цена и срок, бих казала, че всичко е комплексно. Ако текстовете, които се изискват са кратки в рамките на до 500 думи, в зависимост от тематиката, едва ли би ми отнело повече от 5-6 часа. В този ред на мисли мога да се ангажирам с до два - три текста в този размер на ден. Цента на един такъв текст, според мен, не би трябвало да надвишава 5 лв.
  Моля, имайте предвид,че разсъждавам добре на английски и имам опит около година в репортерски екип. Нямам нищо против да коментираме сроковете и цената по-обширно.
  Предварително благодаря!
  Лек и спокоен ден!
  Богдана Трампурцова
  1. Aктивност:
  2. 20%
  20%

 • Кандидат
 • BRusev `Всякаква тематика` е доста широко понятие, но имам претенции, че съм с доста добра обща култура, особено в областта на спорта, музиката и географията. Смятам обаче, че ще се справя и с други тематики. Завършил съм Английска Филология в ПУ "Паисий Хилендарски" с магистратура "Превод и бизнес комуникации". Статии на английски съм писал за личния ми блог който водех преди няколко години, но спрях да се занимавам с него. Понеже току що се регистрирах в freelance.bg още съм малко неориентиран, но ако искате ми дайте тема по която да напиша статия за да видите дали се справям.
  1. Aктивност:
  2. 10%
  10%
 • 1 дни
 • 7 лв.

 • Кандидат
 • elisaveta Здравейте, завърших Лондонския университет, специалност - английска литература, занимавам се с писане на статии на всякаква тематика. Мога да изпратя CV и мои статии, ако ми дадете e-mail или skype. Поздрави.
  1. Aктивност:
  2. 20%
  20%
 • 1 дни
 • 4 лв.

 • Кандидат
 • Костова Здравейте, имам опит в писането на статии на различни теми. Имам примерни статии и преводи в портфолиото, мога да предоставя и още. Предлагам качество, мога да пиша редовно. Цена 5 лв за 500 думи. Владея отлично и руски език, добре френски език.
  Някои от статиите, които съм писала:
  ...
  1. Aктивност:
  2. 30%
  30%
 • 10 дни
 • 100 лв.

 • Кандидат
 • minabella Здравейте,

  Имате интересен проект!

  Говоря перфектно немски и английски езици, все още доста добре руски, а българският ми е роден. Имам много опит с писане на материали и на английски, и на немски език, които са били свързани с работата ми.

  Накратко, завършила съм немска езикова гимназия, изчислителна техника и МИО с английски. Трудовият ми стаж е свързан предимно с фирма Хилти, на локално и международно ниво. Работила съм като заклет преводач при две фирми за преводи в миналото (Трансинформа и Рокжофер). Напоследък пиша по блогове на приятели, SEO текстове (които не мога да Ви изпратя, защото са собственост вече на друг), а като цяло разработвам консултантски бизнес. Мисля, че ще мога да Ви бъда полезна.

  За сега, мога да отделям 2 – 4 часа на ден, което означава поне 3 уникални статии от средно 300 думи, в зависимост от предварителното изследване, което трябва да се направи. Цената ми се струва, че трябва да се определя от самата статия – между 3 и 5 лева е реалистично предложение за българския пазар.

  И накрая, все пак ще Ви изпратя нещо на английски, писано от мен ;):

  http://bulgarianow.wordpress.com/2013/03/31/bulgarian-men/

  Поздрави,
  Минка Фудулова
  1. Aктивност:
  2. 30%
  30%

 • Кандидат
 • i_vassileva Здравейте, както можете да видите от линка към academia.edu в моя профил, аз съм професор по английски и немски език и съм публикувала на двата езика в редица международни издания /вж. Списък на публикациите в автобиографията/, както и на български език.
  Бих могла да Ви сътруднича постоянно, изпълнявам ангажиментите си винаги в срок и с необходимото качество.

  В зависимост от сроковете и тематиката на статията /гарантирана оригиналност!/ предлагам цена за написване на 300 думи от средно 100 лева и срок 1 ден.

  Моля запознайте се със CV-то ми и с линковете към статии на английски на дадения от мен уебсайт, защото информацията е много обемна за качване тук.
  Работя еднакво добре с горепосочените три езика.

  Ако се нуждаете от повече подборности и/или примерни публикувани текстове съм готова да Ви ги предоставя.

  С уважение, проф. Ирена Василева

  Също така, моля посочете какъв обем статии и с каква големина можете да пишете в рамките на 1 ден, седмично и месечно и дали имате готовност за възлагане на задачи по всяко време.

  За повече подробности ще се свържем с одобрения кандидат.

  Моля да пишат само хора, които могат да се справят със задачата.

  Предимства:

  - Предишен опит;
  - Възможност за писане на други чужди езици;
  - Възможност за писане на статии на български език;
  1. Aктивност:
  2. 20%
  20%
 • 1 дни
 • 100 лв.

 • Кандидат
 • anna-g Здравейте,

  Казвам се Анна Георгиева и бих желала да кандидатствам за позицията Копирайтър.

  Работила съм на подобна позиция в Лондон, писала съм материали за мои клиенти. Изпращам Ви два сайта, които са изцяло с мои текстове:

  http://nice-gift-ideas.com
  http://www.wellbeingwithyoga.co.uk

  А това е сайтът, където има изложени и други мои проекти:

  http://anndesign.co.uk

  Бих работила за 5 лв. на статия от 200 думи, и бих могла да съставям по 10 статии на седмица.

  Бих могла да ви дам и повече информация, ако проявите интерес.
  Благодаря предварително.

  Поздрави,
  Анна
  1. Aктивност:
  2. 20%
  20%
 • 7 дни
 • 50 лв.

 • Кандидат
 • wessy Здравейте! Бих желала да кандидатствам за Вашия проект. Мога да пиша статии на руски, немски и английски език. Завършила съм НЕГ Гьоте, ИУ Варна- туризъм с немски и английски, поради което владея отлично немски, английски на добро ниво, а руският език ми е майчин. Занимавам се с преводи на художествена литература, документи, статии, съдържание на сайтове, водя кореспонденция на чужди езици, занимавам се и с устни преводи. Имам зад гърба си и известен опит като копирайтър на статии на български и английски език.

  За повече детайли, моля, да оставите контактни данни, за да Ви изпратя автобиография и линкове към мои проекти!

  На ден мога да пиша по 2-3 статии с обем 400-600 думи, а от октомври до май дори и повече.

  Надявам се да Ви бъда от полза!

  С уважение
  Веселина Русинова
  1. Aктивност:
  2. 20%
  20%

 • Кандидат
 • kostadinova512 Здравейте! Бих желала да работим заедно, понеже именно статиите и английския език са ми слабост. Работила съм в няколко сайта - новинарски и модни, а уча лингвистика с английски език, така че, той също е на едно много високо ниво. Ако имате нужда от повече информация, моля пишете ми на майл или скайп, или оставете вашите координати :) Мерси много
  1. Aктивност:
  2. 10%
  10%
 • 2 дни
 • 50 лв.

 • Кандидат
 • Светлана Маринова Здравейте, аз съм филолог по образование и квалификация - с диплома за Българска филология от СУ "Климент Охридски" от 1989г.. Ползвам английски от години. Имам опит в писането на статии на български и английски език. За статия от 300 думи бих предложила условно цена от 4.00 лв. Бих могла да пиша по 3-4 статии дневно в зависимост от тематиката. Предлагам високи критерии за грамотност. Ще се радвам да ви бъда от полза и да си сътрудничим.
  1. Aктивност:
  2. 80%
  80%

 • Кандидат
 • MilenaUzunova Здравейте,

  Работя в консултантската сфера и работата ми ежедневно е почти изцяло на английски език. Умея да пиша много добре и мисля, че бих могла да допринеса за развитието на Вашия проект. Спазвам поставените ми срокове и съм дисциплинирана към работата си.

  В тази връзка, единствените текстове с които разполагам са на правен английски език. Ще представляват ли интерес за Вас или бихте могли да ми възложите кратък текст, който да напиша и да Ви изпратя заедно с CV?

  Благдаря предварително!

  Ще очаквам отговора Ви.

  Поздрави,
  Милена

  1. Aктивност:
  2. 10%
  10%
 • 30 дни
 • 1000 лв.